Real Madrid: ügynöke szerint visszatérhet Angliába Bale

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 20:41
null
Gareth Bale a nyáron Angliába is visszatérhet (Fotó: AFP)
A Record Portugal készített interjút Jonathan Barnett-tel, Gareth Bale játékosügynökével, aki elmondta, ügyfele biztosan elhagyja a Real Madridot, és nagy valószínűséggel visszatér az angol futballba.

 

„Biztosan elhagyja a Real Madridot. Valószínűleg visszatér Angliába, de a jövője azon múlik, hogy Wales hogyan teljesít a vb-pótselejtezőn" – mondta a portugál lapnak Jonathan Barnett.

Wales a 2022-es katari világbajnokság pótselejtezőjének első mérkőzésen 2–1-re nyert Ausztria ellen – pont Gareth Bale duplájával –, a kvalifikációért pedig a Skócia–Ukrajna találkozó győztesével fog majd megküzdeni.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője még februárban jelentette be, hogy Gareth Bale elhagyja a spanyol együttest.

A szélső 2013-ban igazolt a „királyi gárdához" 101 millió euró ellenében – ezzel átadva Cristiano Ronaldo rekordját a múltnak. Szerződtetése óta 258 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 106 gólt és 67 gólpasszt jegyzett. A madridiakkal négyszer nyert Bajnokok Ligáját és klub-vb-t, háromszor spanyol bajnokságot, spanyol Szuperkupát és UEFA Szuperkupát, valamint egyszer Király-kupát.

Angliában korábban a Southamptonnál, majd a Tottenham Hotspurnél játszott Gareth Bale.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik