Real: „Benzema ügynök” Madridba hívja Mbappét

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.06.02. 18:04
null
„Hogy én? Nem szóltam egy szót sem!” (Fotó: AFP)
Zajlik az élet a Real Madridnál! Először is megvan az új vezetőedző Carlo Ancelotti személyében, Sergio Ramos állítólag a fizetéscsökkentés elkerülésére biztatja a csapat tagjait, és mindeközben a francia válogatott Európa-bajnoki felkészülése során Karim Benzema igyekszik gondoskodni arról, hogy a klubnak ne legyenek csatárgondjai a jövőben. A királyiak támadója a L’Équipe szerint az edzőtáborban mindent megtesz azért, hogy honfitársát, Kylian Mbappét a spanyol fővárosba csábítsa.

A neves francia lap úgy tudja, a Real Madridot tizenkét éve szolgáló francia csatár – aki a hírek szerint Olivier Giroud-val ül egy asztalnál a felkészülés ideje alatt – már több alkalommal is megemlítette a PSG ifjú sztárjának, hogy ideje lenne áttennie a székhelyét a francia fővárosból a spanyolba. A 33 éves támadó nemrég a média képviselői előtt is megtette a madridi szempontból szükségesnek tűnő lépéseket.

„Szívesen látnánk Mbappét a Real Madridnál – mondta sajtótájékoztató keretében a francia médiának Benzema. – Kellő minőséget képvisel ehhez, hihetetlen játékos. Edzhettem már vele, egyérintőztünk is. A sebessége, a kapu előtti hatékonysága is kiemelkedő. Remek futballista.”

Mbappé esetleges madridi szerződtetése nem új téma a nemzetközi sportsajtóban, már hosszú idő óta hallani, hogy az ifjú titán a spanyol rekordbajnoknál köthet ki. Spanyol sajtóhírek szerint a Real olyannyira komolyan veszi az ügyet, hogy a klub által kiszemelt vezetőedzők listáján első helyre jelölt Mauricio Pochettino Madridba hozataláról is letett, nehogy emiatt ne engedjék el a párizsiak Mbappét.

A francia válogatott szerda este Walesszel találkozik felkészülési mérkőzésen.

EB 2020, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
21.05:
Franciaország–Wales (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik