Barcelona: hamarosan megkezdik a tárgyalásokat Joao Félixért és Cancelóért

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.09. 13:45
null
A Barcelona rajta van, hogy megtartsa Joao Félixet és Cancelót (Fotó: Getty Images)
A Barcelona elnöke, Joan Laporta egy szaúd-arábiai újságnak, az Asark Al-Avszatnak mondta el, hamarosan megkezdik a tárgyalásokat Joao Félix és Cancelo megtartásáért – bukkant rá a Marca. 

Az elnök azért tartózkodott a közel-keleti országban, hogy új támogatókat szerezzen a katalán klubnak, útja során azonban a csapat jelenlegi helyzetéről is beszámolt a helyi sajtónak.

A szakember elsősorban arról beszélt, rajta vannak, hogy megtartsák a jelenleg a Barcánál csak kölcsönben játszó Cancelót és Joao Félixet.

„Szeretnénk, hogy Barcelonában maradjanak. Terveink szerint hamarosan sort kerítünk a tárgyalásokra, amiket Deco a lehető legjobb módon el fog intézni. Remek kapcsolatban állunk az Atlético Madriddal és a Manchester Cityvel is” – emelte ki pozitívan Laporta.

Az elnök azt is kijelentette, hogy nem titkolt szándékuk megnyerni ebben az idényben a La Ligát.

„Meggyőződésem, hogy sikerül elérni a célunk, hiszen többen is felépültek a sérüléseikből. Ahogy az az Atlético elleni meccsen is látható volt, ismét mi irányítjuk a mérkőzéseket és sokat birtokoljuk a labdát, s ha a Barcánál van a labda, akkor bármi megtörténhet.”

Az interjúban Laporta beszélt még a Gironáról is, amely meglepő módon jelenleg szintén a bajnoki címért küzd és szombaton épp a Barcelonával csap össze.

„Nagyszerű idényük van, zseniális az összhang a csapatban. Katalánként nagyon örülök a sikerüknek és úgy látom, megvan bennük a potenciál, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában is elinduljanak.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik