Barca: Real-legendától jött válasz a röhögve trollkodó Piquének

Vágólapra másolva!
2015.12.06. 11:11
Folytatódik a Twitter-háború a Real Madrid és a Barcelona játékosai között.  

A Real Madridot pénteken kizárták a spanyol Király-kupából, miután a klub jogosulatlanul szerepeltette a Cádiz ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen Gyenisz Cserisevet. A találkozó után, amikor már sejteni lehetett a kizárást, Gerard Piqué, a Barcelona hátvédje a Twitteren fejezte ki az esettel kapcsolatos érzelmeit. A Real Madridot pénteken kizárták a spanyol Király-kupából, miután a klub jogosulatlanul szerepeltette a Cádiz ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen Gyenisz Cserisevet. A találkozó után, amikor már sejteni lehetett a kizárást, Gerard Piqué, a Barcelona hátvédje a Twitteren fejezte ki az esettel kapcsolatos érzelmeit.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

Piqué tweetjét több mint százezren osztották tovább a közösségi mikroblogon. A Real Madrid játékosai közül többen is zokon vették a játékos megnyilvánulását. Sergio Ramos állítólag telefonon hívta fel Piquét, hogy kifejezze nemtetszését válogatottbeli csapattársának.

Szombaton a Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Valencia otthonában, pedig a 86. percig vezettek a katalánok. A Barca pontvesztésével az Atléico Madrid és a Real Madrid is faragni tudott hátrányán a tabellán. A Barcelona mérkőzését követően Guti Hernández, a Real Madrid korábbi játékosa „Piqué-stílusban” reagált az 1–1-re.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)


A madridiak legendája sírva röhögő hangulatjelek elé azt írta: „Gratulálok a Barcának a pontszerzéshez.”

A spanyol labdarúgó-bajnokságban 14 forduló után a Real Madridnak négy pont a hátránya az éllovas Barcelonával és kettő a második Atlético Madriddal szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik