Aranylabda: „Remélem, hogy Luis Suárez, Neymar és én leszek dobogón”

Vágólapra másolva!
2015.11.25. 13:24
Továbbra is megállíthatatlan a Barcelona, amelynek legfőbb fegyvere a Messi, Luis Suárez, Neymar csatársor. A trió semlegesítése a Romának sem jött össze. A sérüléséből felépülő argentin kifejezte abbéli óhaját, hogy a FIFA-Aranylabda dobogóján két csapattársával együttes állhasson majd.
Ebben az esetben a „címvédő”, háromszoros első Cristiano Ronaldo még a dobogóról is leszorulna, ami az elmúlt nyolc évben csak egy alkalommal (2010) fordult elő vele.„Remélem, hogy az Aranylabda dobogóján Luis Suárez, Neymar és én lehetek ott – mondta a Roma ellen duplázó Messi, aki közel két hónapot hagyott ki izomsérülése miatt. – Kicsit hosszú volt a kihagyásom, már nagyon szerettem volna újra a pályán lenni és futballozni. Bár a lelátóról is élvezettel néztem a csapatot. Jól vagyok, fokozatosan tértem vissza a pályára, örülök, hogy a Roma ellen kedden már kezdő lehettem, és annak is, hogy végigjátszottam a mérkőzést. Nagyon jó formában vagyunk, de még hosszú a szezon. Most az a legfontosabb, hogy a klub-világbajnokságra meg tudjuk őrizni ezt a szintet.”

A támadótrió rendkívüli eredményességének az okát Messi sem tudja, de azért sejti.

„A csapatunk sikereinek ez csak az egyik kulcsa, de valóban harmonikus a viszonyunk, a pályán is jól megértjük, kiegészítjük egymást. Igyekszünk élvezni a futballt, szeretjük és elbírjuk, ha felelősség, teher hárul ránk. Elvégezzük a ránk kirótt feladatokat, továbbá nagyon szeretünk győzni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik