Jutalomjáték

2625742 26257422625742 2625742
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 16:05
A hétfői győzelmünknek köszönhetően tét nélküli lesz a következő, Palermo elleni meccsünk. Ez szerintem mindenki számára megkönnyebbülés...

A hétfői győzelmünknek köszönhetően tét nélküli lesz a következő, Palermo elleni meccsünk. Ez szerintem mindenki számára megkönnyebbülés, óriási izgalom lenne most, ha kötelező lenne a győzelem, és más meccsek eredményét is kéne figyelni. Így nyugodtan készülhetünk egy kellemes kis esti focizgatásra az Olimpicoban, ünnepléssel természetesen fiatal játékosokkal.hétfői győzelmünknek köszönhetően tét nélküli lesz a következő, Palermo elleni meccsünk. Ez szerintem mindenki számára megkönnyebbülés, óriási izgalom lenne most, ha kötelező lenne a győzelem, és más meccsek eredményét is kéne figyelni. Így nyugodtan készülhetünk egy kellemes kis esti focizgatásra az Olimpicoban, ünnepléssel természetesen fiatal játékosokkal.

A 2014-15-ös szezon utolsó meccse.

Természetesen nem csak nekünk nincs tétje ennek a meccsnek, hanem az újonc Palermo-nak is, akik bizonyítva, hogy ők ide tartoznak és simán kiharcolták a bennmaradást, így számukra nincsenek már nagy eldöntendő kérdések. Ennek következtében például az idei nagy sztárjátékosuk, Dybala valószínűleg nem is fog játszani, hiszen félig-meddig már zebra.Ezért teljesen kiszámíthatatlan mind a két csapat kezdője, a Palermo-val meg sem próbálkozok, de azértitt van egy oldal annak, aki szívesen böngészne statisztikákat. Magunkról viszont persze írok, mégiscsak egy Roma blog ez!

Gyakorlatilag az a kérdés, hogy Garcia lehetőséget ad-e majd a fiataloknak, vagy inkább gálameccsesre veszi a figurát, és felküldi az idei főszereplőket. Én az utóbbiban azért a szezon milyensége miatt kicsit kételkedek, szóval inkább arra számítok, hogy jönnek azok akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig. Így a kapuban Skorupski, hacsak nem a 11 év után távozó (lejár a szerződése szóval gondolom...) Curci kap lehetőséget. Előtte a jobbhátvéd posztra, Torosidis kiesésével szerintem a visszatérő Maicon fog kezdeni, a bal oldalon pedig...Balzaretti!

Már egy jó ideje együtt edz a csapattal, de nem meglepő módon, nem beszélnek új szerződésről. Pár év alatt nagy kedvenc lett az EB ezüstérmes balhátvéd, leginkább a hozzáállása miatt.

A még tavaly márciusban kezdődő sérülésmizéria után végre már egészséges Frederico, és marad is a klubnál, mivel biztosítottak neki egy pozíciót az utánpótlásban.

A középpálya is érdekes lesz, eljöhet Ucan, és Parades ideje, akár Pellegrini-vel kiegészülve. Kíváncsi lennék, hogy mit tudnak ők így együtt. Elöl azért Totti-t én ki nem hagynám, de mellette lehet szinte bárki. Iturbe, a Derby-n szerzett gólja után, a mindig alázattal focizó Florenzi, de ide is jöhetnek fiatalok tömegei. Elsősorban az igazi "ifi sztárrá" váló Verde-t várom, de Sanabria is lehetőséget kaphat, míg én szívesen megnézném a pályán Vestenicky-t, vagy a menetelő Primavera-ból bárkit, mondjuk a Calabresi-Capradossi belsővédőpárost.

Ezt a gólt ki is felejthetné el...

Már az is mutatja, hogy mennyire lazán veszik az egészet, hogy a hétfői meccs után kapott két nap pihenőt a csapat, így csak 3 edzés lesz a meccs előtt, bár nem hinném, hogy ez zavarna bárkit is.Vasárnap 20:45-től, szerencsére TV is adja a meccsünket, mivel a Sportklubnak mostanában ilyen meccsekkel kell megelégednie. Természetesen jó lenne győzelemmel búcsúztatni a két olasz játékosunkat (meg a most még bizonytalan távozókat), ezt a furcsa szezont, és kellemes hangnemben búcsúzni az "Olimpico népétől".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik