Milan: Ibrahimovic szerint Donnarumma maradt volna, ha…

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.01. 12:13
null
Zlatan Ibrahimovic (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan rutinos labdarúgója úgy véli, ha a klub megadta volna Gianluigi Donnarummának, amit kért, az olasz válogatott kapus nem hagyta volna el a nevelőegyesületét.

 

A 22 esztendős Donnarumma – aki idén Európa-bajnokságot nyert Olaszországgal – a nyáron a Milantól szerződése lejártával a Paris Saint-Germainhez igazolt.

„Gigio nagyszerű kapus – idézi a Football Italia a Corriere della Serának nyilatkozó Zlatan Ibrahimovicot.Ha a klub megadta volna neki, amit kért, a Milanban marad. Most a PSG-ben azért küzd, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba.”

A 40 éves svéd csatár szerint idővel Donnarumma lesz a PSG első számú kapusa.

Donnarumma a mostani idényben hat bajnoki és két Bajnokok Ligája-mérkőzésen játszott a párizsiaknál. Keylor Navas, a franciák Costa Rica-i kapuvédője összesen 13 tétmeccsen kapott szerepet az ősszel.

Ibrahimovic elárulta, nem tudja, mihez kezd, miután befejezi profi pályafutását. Szerinte az edzői szakma túl sok stresszel jár.

„Azzal akarok foglalkozni, ami adrenalint ad nekem. Amíg bírom, csatár leszek. Az utolsó napig az olasz bajnoki címért akarok küzdeni, és részt akarok venni a katari világbajnokságon” – tette hozzá Ibrahimovic.

A svéd válogatott márciusban Csehországgal küzd meg a pótselejtezőben. Ha továbbjut, az Oroszország–Lengyelország párharc győztesével csap össze a vb-részvételért.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik