Serie A: Lukaku visszatérhet az Interhez – sajtóhír

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.06. 11:42
null
Lukaku a következő idényt Milánóban kezdi meg? (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) szereplő Internazionale vezetői már nem zárkóznak el attól, hogy a jelenleg a Chelsea-t erősítő Romelu Lukaku a nyáron visszatérjen a klubhoz – írja a La Gazzetta dello Sport értesüléseire hivatkozva a Football Italia.


Mint ismert, a 28 éves belga támadó tavaly nyáron 113 millió euróért igazolt az angol Chelsea-hez, melynek színeiben 35 tétmérkőzésen 12 gólt szerzett a 2021–2022-es idényben. A hetek óta gyengén futballozó csatár korábban pénzbüntetést is kapott a klubtól, miután engedély nélkül adott interjút.

A Tuttosport információi szerint Lukaku többször is felhívta az Inter vezetőit és játékosait, hogy elmondja, hajlandó visszatérni Milánóba.

Előfordulhat, hogy az olasz együttesnek a nyáron el kell adnia több sztárját, de nem zárja ki a vezetőség, hogy Lukaku visszatér – írja a portál. Az előző bajnoki idényben 24 találatig jutó csatár igazolását csak kölcsönszerződés esetén engedhetné meg magának az Inter, az ügyet azonban nehezítik a Chelsea-re kiszabott szankciók.

Lukaku 95 tétmérkőzésen 64 gólt szerzett az Interben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik