profile

V. Á.

952 Cikk
Utánpótlássport
2024.04.06. 12:17

A hónap utánpótlásedzője: március jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj márciusi kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Árkovics Bálint jégkorong-, Kuttor Csaba triatlon- és Márczy Zoltán cselgáncsedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.03.06. 16:28

A hónap utánpótlásedzője: február jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj februári kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Kósa Miklós vívó-, Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolya- és Somogyi Péter sportlövőedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.02.05. 09:00

A hónap utánpótlásedzője: január jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj januári kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Zsivoczky Attila atlétika-, Bedő Botond jégkorong- és Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolyedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.

1

/

48