Bayern: Nem hiszem, hogy világsztár lennék – Mané

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.02. 16:58
null
Mané nem hiszi, hogy világsztár lenne (Fotó: AFP)
Számos egyéni sikere és a korábban megnyert trófeák ellenére sem tekint magára világsztárként Sadio Mané, a német bajnoki címvédő és friss szuperkupa-győztes Bayern München labdarúgócsapatának csatára – írja az MTI.


„Nem igazán tudok mit kezdeni az ilyen felvetésekkel, számomra mindig is az volt a fontos, hogy egy csapat tagja lehessek”
– nyilatkozta a klub honlapjának a 30 éves szenegáli válogatott futballista, aki június végén, a Liverpool FC-től igazolt Münchenbe, ahol három évre szóló szerződést írt alá.

„Nem hiszem, hogy világsztár lennék, számomra mindig a csapat az elsődleges” – mondta a Liverpoollal angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes, Afrikában kétszer is az év játékosának megválasztott támadó.

„Az összetartozás sokkal inkább számít, mint az egyéni sikerek. A csapattársaimért akarok gólokat szerezni, gólpasszokat adni és mérkőzéseket nyerni” – jelentette ki Mané.

A Bayern München múlt szombaton 5–3-ra győzte le a három magyar válogatott futballistát is foglalkoztató RB Leipzig együttesét a Német Szuperkupa döntőjében, Mané gólt szerzett, így első alkalommal volt eredményes új csapatában tétmérkőzésen.

A német Bundesliga 2022–2023-as idénye a hétvégén kezdődik, a fordulót nyitó, pénteken 20.30 órakor sorra kerülő találkozón a bajorok az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurthoz látogatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik