ESM: Barcelona – 4, Bayern, Juve – 2, Real – 0 – álomcsapat

Vágólapra másolva!
2016.03.02. 14:22
null
Lionel Messi kapta februárban a legtöbb szavazatot, de Luis Suárez helye sem volt kérdéses az álomcsapatban <br />(Fotó: Action Images)
Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója kapta a legtöbb szavazatot az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjaitól (köztük a Nemzeti Sporttól) a februári álomcsapatba.

 

A tizennégy, labdarúgással kiemelten foglalkozó médium szavazatai alapján áll össze az aktuális hónap álomcsapata. A katalánok klasszisát csak a francia So Foot nem tette be a tizenegybe – ott Franck Ribéry és Antoine Griezmann mellett Marcus Rashford fért be a támadósorba.

Messi mellett Gerard Piqué, Sergio Busquets és Luis Suárez is bekerült a Barcelonából, a Juventus a második legtöbb szavazatot kapó Leonardo Bonuccival (12) és Gianluigi Buffonnal képviselteti magát a listán, a Bayern Münchenből Thomas Müller és Robert Lewandowski lett csapattag.

Érdekesség, hogy a Real Madridból egy játékos sem került be a legjobbak közé, igaz, a királyi gárda a legutóbbi két meccsén a Málaga és az Atlético Madrid ellen csak egy pontig jutott, és óriási hátrányba került a bajnoki címért folyó versenyfutásban.

Az Atlético védelméből Diego Godín, a Dortmundból Lukasz Piszczek, a Leicester Cityből N’Golo Kanté került még be a tizenegybe.

AZ ESM FEBRUÁRI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Gianluigi Buffon
(Juventus, 4 szavazat) – Leonardo Bonucci (Juventus, 12), Diego Godín (Atlético Madrid, 6), Gerard Piqué (Barcelona, 6), Lukasz Piszczek (Dortmund, 5) – Sergio Busquets (Barcelona, 5), Thomas Müller (Bayern München, 5), N’Golo Kanté (Leicester City, 4) – Lionel Messi (Barcelona, 13), Luis Suárez (Barcelona, 11), Robert Lewandowski (Bayern München, 5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik