Edzősors: László Csaba ismét Skóciában kaphat munkát?

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.26. 11:12
null
László Csaba ismét Skóciában kap munkát? (Fotó: Getty Images)
Visszatért Skóciába László Csaba, aki április közepén távozott az indiai Chennaiyin FC éléről. A székelyudvarhelyi születésű tréner nem tartja kizártnak, hogy újra skót klubnál vállal munkát.

 

 

Az 57 éves szakember – aki korábban többek között a Ferencváros, a Sopron, az MTK, a DAC és a Sepsi OSK vezetőedzője is volt – tavaly augusztusban vette át az indiai csapat irányítását. László Csaba visszaköltözött Edinburgh-ba.

„Immár Skócia az otthonom, nagyon jól érzem magam Edinburgh-ban – idézi a thecourier.co.uk László Csabát. – Sok minden megváltozott a skót futballban, s akad néhány érdekes lehetőség. Talán a napokban többször megcsörren majd a telefonom. Úgy érzem, a Dundee Unitedtől nem keresnek meg. Szép emlékeim vannak a csapatról, ám kétszer nem szokás ugyanannál a klubnál dolgozni.”

A mostani idényben az első osztályban a kilencedik helyen végző Dundee Unitedtől nemrég távozott Micky Mellon menedzser. László Csaba a Dundee mellett a Heartsnál is dolgozott Skóciában.

László Csaba korábban Lothar Matthäus segítője volt a magyar válogatottnál, később ugandai és litván szövetségi kapitány is volt.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik