Messi-négyes, Ronaldo-hármas, Pool-blama - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 10:43
Lionel Messi az Osasuna elleni spanyol bajnokin is igazolta, hogy nem véletlenül nyert négy Aranylabdát. Négy gólt szerzett, amivel túltett a Getafével szemben „csak” háromig jutó Cristiano Ronaldón is. Angliában az FA-kupában szenvedtek a nagycsapatok. A Liverpoolt kiejtette a harmadosztályú Oldham, és a Chelsea sem bírt a szintén harmadik ligás Brentforddal, de a Chelsea legalább pótvizsgázhat a megismételt mérkőzésen. Gólzáporos meccsen ikszelt a Bologna és a Roma az olasz bajnokságban, a Bayern München pedig legyőzte a Stuttgartot idegenben. Vasárnapi videók.

Az angol FA-kupa negyedik fordulójában kétszer kellett hátrányból felállnia a címvédő Chelsea-nek a harmadosztályú Brentford otthonában, végül Oscar parádés góljával, valamint Fernando Torres hajrábeli találatával alakult ki a 2–2-es végeredmény.

A harmadosztályú Oldham meglepte a Liverpoolt, 3–2-re győzött.

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid 4–0-s győzelmet aratott a Getafe felett. Cristiano Ronaldo mesterhármassal járult hozzá a magabiztos hazai győzelemhez, többek között fejjel, büntetőből és ballal is eredményes volt.

A Barcelona 5–1-re győzött az Osasuna ellen hazai pályán. A katalánoktól Lionel Messi négy gólig jutott a 27. perctől emberhátrányban játszó pamplonaiak ellen, és már 202 találatnál jár a spanyol ligában.

Remek mérkőzésen egy-egy pontot szerzett a Bologna és a Roma a Serie A vasárnapi játéknapjának kora délutáni mérkőzésén. 1–0-ra és 2–1-re a vendég Roma vezetett, ám a Bologna fordítása után a második félidőben meg kellett küzdenie az egyenlítésért.

A Sampdoria kiütéses győzelmet aratott a Pescara felett (6–0), Mauro Icardi egymaga négy gólt szerzett.

Stephan El Shaarawy gólja döntötte el a három pont sorsát az Atalanta–Milan meccsen (0–1).

Cristian Chivu védhetetlen szabadrúgásával kezdődött az Internazionale–Torino meccs góljainak sora. A román játékos után még Esteban Cambiasso is betalált az Interben, de amikor az argentin klasszis a kapuba gurított, csak az egyenlítésnek örülhetett, mert a köztes időszakban a vendégek Riccardo Meggiorini révén két gólt szereztek. A végeredmény 2–2 lett.

A Bayern München idegenben 2–0-ra legyőzte a Stuttgartot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A bajorok első gólja nagy védelmi hiba után született Mario Mandzukic révén, majd Thomas Müller állította be a végeredményt.

A spanyol válogatott minden idők legnagyobb döntőbeli különbségével nyerte meg a férfi kézilabda-világbajnokságot Dánia ellen. Íme, a finálé összefoglalója!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik