A Bayern München egyelőre cáfolja Franck Ribéry leigazolását

Vágólapra másolva!
2007.05.29. 18:21
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában ( Bundesliga) szereplő Bayern Munchen vezetősége cáfolta a hírt, miszerint leszerződtette volna a Marseille francia középpályását, Franck Ribéryt.
Franck Ribéryt több csapat is leigazolná
Franck Ribéryt több csapat is leigazolná
Franck Ribéryt több csapat is leigazolná
Franck Ribéryt több csapat is leigazolná

Mint már korábban beszámoltunk róla: a német hírügynökségi, Sport Információs Szolgálat (SID) szerint a 2006-os németországi világbajnokság felfedezettje tizenöt millió euróért cserélne klubbot, és igazolna a Marseille-től a Bayern Münchenbe.

Ezt a bajor klub általános igazgatója, Uli Hoeness azonban cáfolta, igaz hozzátette, a csapat mindent elkövet annak érdekében, hogy Ribéry jövőre a német csapatban folytassa pályafutását.

„Szeretnénk leszerződtetni, de még nem történt megállapodás a klub és a játékos ügynöke között” – nyilatkozta Hoeness.

Ribéryt már régóta szeretné megszerezni a német klub, ám a francia középpályás már többször is kijelentette, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne bizonyítani. Erre pedig a bajoroknál (legalább is az elkövetkező szezonban) nem lesz lehetősége. Így a Bayernnek nehéz lesz felvennie a harcot a spanyol és angol csapatokkal, amelyek színén sorban állnak a játékos megszerzéséért.

Ribéry a Metz csapatában lett ismert futballista, ahonnan 2005. januárjában a Galatasarayhoz igazolt. A török csapatnál eltöltött sikertelen fél évet követően igazolt haza, és a Marseille játékosa lett. A remek vb-szereplés után azonban egyre több csapat látná soraiban a kiváló képességű középpályást, aki szinte biztosan elhagyja jelenlegi csapatát.

A kérdés már csak az: hova igazol?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik