Munkatársunktól 2021.09.15 10:36

Válogatott: félmillióért kelt el a játékosok által aláírt zászló

Félmillió forintért kelt el a magyar válogatott labdarúgók által aláírt zászló, a befolyt pénz az égett és baleseti sérült gyermekek javára létrehozott alapítvány munkáját segíti.

Kacskovics Miklós (balra), dr. Balogh Enikő és dr. Mona Tamás osztályvezető főorvos a zászlóátadáson (Fotó: Török Attila)

 

A nyári labdarúgó Európa-bajnokság alatt többször is írtunk arról az akcióról, amelyet dr. Balogh Enikő talált ki. Már nemegyszer szervezett jótékonysági árverést, 2018-ban például két leukémiás sportolót sikerült ily módon támogatni, s volt, hogy futásával segített adományt gyűjteni. A MOB fair play díjjal tüntette ki, tavaly pedig elnyerte az Év jó embere címet.

Ezúttal a magyar futballválogatott tagjai által dedikált zászlóra lehetett licitálni, amely 500 ezer forintért lett a nyertes Cyclick Kft.-é. Az ereklyét szerdán vehette át Kacskovics Miklós ügyvezető igazgató a Szent János Kórház gyermeksebészet és traumatológiai osztályán. A felajánlott pénz az égett és baleseti sérült gyermekek javára létrehozott alapítvány munkáját segíti.

Kacskovics Miklós elmondta:  „A kisfiam, Kornél 2020-ban született meg, így minden gyermek és gyermekeket segítő akció megérint. Az, hogy válogatottunk dedikált zászlójára licitálhattunk, tovább növelte a lelkesedésünket, és előre eldöntöttük, ha sikerül nyernünk, a tárgyalónk fő falára bekeretezve tesszük ki a nemzeti színű lobogót.”

Az ügyvezető szereti a futballt, az Eb-n is a Puskás Arénában szurkolt a magyar csapatnak.

2021.09.24 10:14:20

Magyar válogatott L. PAP ISTVÁN

Tóth Potya Istvánnal az volt a gond, hogy „dribler”, azaz a Nemzeti Sport szerint ügyeskedő.

2021.09.22 23:05:45

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Már a látszatra sem ügyelnek, vérlázító cinizmussal sújtanak bennünket.

2021.09.22 23:09:45

Magyar válogatott KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Leginkább szurkolók ők, kellő fanatizmussal, óriási lelkesedéssel, némileg azért fejleszthető énektudással, és kifejezetten előnyös lesz mindenkinek, amikor azt a néhány tucatnyi problémásabb egyént végre kihajítják maguk közül. Ötven ember miatt kitiltani ötvenezret, legalábbis szemétség.

2021.09.21 22:11:41

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az október 9-i, Albánia elleni találkozón nem lehetnek nézők.

2021.09.13 19:04:52

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Az egyetlen magyar aranylabdás futballistára néhány góljának felidézésével emlékezünk.