U21: Elolvastam minden cikket, amit a genki gólomról írtak – Németh András

Vágólapra másolva!
2022.03.25. 10:54
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a csütörtöki Eb-selejtezőn 4–0-ra legyőzte San Marinót. Csapatunk első két gólját Németh András szerezte, aki januárban góllal debütált a belga KRC Genk első osztályú együttesében. Természetesen akkor ez a hír végigsöpört a magyar sportmédiában, s a 19 éves csatár az NSO Tv-nek elárulta, minden cikket, videót megnézett, ami megjelent róla. 

„Követtem a gólom utóéletét, minden cikket elolvastam róla, megnéztem a videókat. Belgiumban is volt visszhangja, bár kevesebb, mint itthon. Például egy cikkben olvastam, hogy a debütánsok között én lettem a harmadik leggyorsabb góllövő. Úgy gondolom, jó helyen vagyok Genkben. Többnyire a második csapatban játszom, amikor viszont lehetőséget kapok az elsőben, természetesen megpróbálok minden percet kihasználni” – mondta az NSO Tv-nek.

Videónkban beszélgetünk vele a San Marinónak lőtt két góljáról, valamint előretekintünk a keddi, lengyelek elleni találkozóra is.

U21-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
Magyarország–San Marino 4–0 (3–0)
Budapest,
Új Hidegkuti Nándor Stadion,500néző.Vezette:Kvirikasvili (grúz)
Magyarország:Hegyi – Iyinbor, Mocsi, Tamás O. – Major S., Csongvai (Szabó Bálint, a szünetben), Mezei (Hidi M S., 83.), Kata (Szendrei N., 61.), Komáromi – Németh A. (Horváth K., 62.), Skribek (Kiss T., a szünetben).Szövetségi edző:Gera Zoltán
San Marino:De Angelis (Terenzi, 30.) – Rosti (Contadini, a szünetben), Tomassini (Pasolini, a szünetben), Moretti, Tosi – Dolcini, Matteoni, Toccaceli, Capicchioni (Rastelli, 69.) – Pancotti (Zannoni, 84.), Ciacci.Szövetségi edző:Matteo Cecchetti

Gólszerző:Németh A. (5., 13.), Iyinbor (44.), Major S. (80.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik