nemzetisport.hu
2015.03.23 11:18 Frissítve: 2015.03.31 02:52

Lazio: 4-5 millió eurót kínálnak Dzsudzsák Balázsért - sajtóhír

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio nem tett le Dzsudzsák Balázs megszerzéséről, a római klub a nyáron négy-ötmillió euró körüli ajánlatot tesz a magyar szélsőért a Dinamo Moszkvának.

 

Dzsudzsák számára nyáron eljön a klubváltás ideje? (Fotó: Action Images)

Mint beszámoltunk róla, a La Repubblica összefoglalója szerint Igli Tare, a Lazio sportigazgatója nemrégiben Moszkvában járt, hogy egyeztessen a régóta a klub látókörében lévő, de egyelőre sikertelenül megkörnyékezett magyar játékos átigazolásáról.

Hétfőn az Il Messaggero írt arról, hogy a Lazio sportigazgatója ismét tárgyalásokat kezdeményez a Dinamóval, és a hírek szerint négy-öt millió eurót kínál Dzsudzsákért, akit már csak a nyáron értékesíthet jelenlegi klubja, mivel a télen ingyen távozhatna.

A téli átigazolási időszakban a Dinamo Moszkva leszögezte, tízmillió euró alatt nem áll szóba egyetlen kérővel sem, de mivel közeledik a szélső szerződésének vége, az ára is csökkenhet. Az Il Messaggero információi szerint a Laziónak a Dortmunddal és a Valenciával kell versenyeznie Dzsudzsák megszerzéséért.

Vörösbaranyi József, a magyar labdarúgó menedzsere nemrégiben kijelentette: márciusban ülnek asztalhoz a Dinamo Moszkva vezetőivel, hogy egyeztessenek Dzsudzsák Balázs jövőjéről. Nem titkolta, ha a szélső távozik az orosz csapattól, az új célpont keresésekor a német Bundesliga élvez elsőbbséget. 

2023.05.12 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Kirajzolódik, milyen alapvetések szerint kellene működniük az utánpótlás-akadémiáknak.

2023.05.05 20:02:43

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindenhol kapott valamit, amit már most nagyszerűen hasznosít.

2023.04.05 15:24:13

Légiósok nemzetisport.hu

Bolla Bendegúzék a Young Boys otthonába látogatnak.