Lazio: elutaztak Moszkvába Dzsudzsák Balázsért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 15:38
null
Dzsudzsák Balázst újra hírbe hozták a Lazióval (Fotó: Twitter)
A Bajnokok Ligája-szereplésre hajtó Lazio erősítési terveiben – a nagy dobásként aposztrofált Ciro Immobile (Dortmund) mellett – továbbra is szerepel Dzsudzsák Balázs, még ha nem is tűnik könnyen kivitelezhetőnek a jelenleg a Dinamo Moszkvában játszó magyar labdarúgó megszerzése – írta meg több olasz honlap szerdán.

A La Repubblica összefoglalója szerint Igli Tare, a Lazio sportigazgatója nemrégiben Moszkvában járt, hogy tárgyaljon a régóta a klub látókörében lévő, de egyelőre sikertelenül megkörnyékezett magyar játékos átigazolásáról.

A cikk szerint a rutinos és nagyszerű képességű magyar nagy hasznára lenne a római csapatnak, és nem elhanyagolható szempont, hogy télen lejár a szerződése orosz klubjánál, ami jó esélyt kínál a megállapodásra.

Némi problémát jelenthet, hogy Dzsudzsákot ugyanaz a menedzseriroda képviseli, amelyik Burak Yilmazt is.

Claudio Lotito Lazio-elnök annak idején az ügynökök túl magas jutalékigényével magyarázta, hogy a török játékos végül nem igazolt a rómaiakhoz – írja az olasz újság, hozzátéve: biztató a Lazio számára, hogy Dzsudzsák ügyeivel nem ugyanazok a személyek foglalkoznak, akik Yilmazéval.

Vörösbaranyi József, a magyar labdarúgó menedzsere a napokban kijelentette: márciusban ülnek asztalhoz a Dinamo Moszkva vezetőivel, hogy egyeztessenek Dzsudzsák Balázs jövőjéről. Nem titkolta, ha a szélső távozik az orosz csapattól, az új célpont keresésekor a német Bundesliga élvez elsőbbséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik