NB I: Bertust és Molnár Gábort is szívesen látnák Pakson

Vágólapra másolva!
2020.01.04. 10:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője szerint nem lesz könnyű versenyképesen tartani a Tolna megyei klubot, amely a továbbiakban is törekszik arra, hogy csak magyar labdarúgókat foglalkoztasson.

„Mivel a riválisok is erősítenek, nálunk is kell a vérfrissítés. A Paks, ugyebár, kizárólag magyar futballistákat foglalkoztat, amit a magam részéről örömtelinek tartok, ugyanakkor vezetőedzőként kalkulálnom kell azzal is, hogy szűk a magyar piac. Hogy csak egy példát említsek: kerestem egy, a húszas évei közepén járó jól cselező középpályást – sajnos nem találtam” – mondta a Nemzeti Sportnak Osztermájer Gábor. „Mivel a riválisok is erősítenek, nálunk is kell a vérfrissítés. A Paks, ugyebár, kizárólag magyar futballistákat foglalkoztat, amit a magam részéről örömtelinek tartok, ugyanakkor vezetőedzőként kalkulálnom kell azzal is, hogy szűk a magyar piac. Hogy csak egy példát említsek: kerestem egy, a húszas évei közepén járó jól cselező középpályást – sajnos nem találtam” – mondta a Nemzeti Sportnak Osztermájer Gábor.

A szerződését pénteken az idény végéig meghosszabbító szakember ugyanakkor már neveket is mondott.

„Boldogan fogadnám, ha Bertus Lajos visszatérne Paksra, ha minden igaz, erre van is esély, és Molnár Gábort is szívesen látnám, csakhogy tudomásom szerint érte a Diósgyőr is bejelentkezett, ráadásul ő borsodi legény. Gyaníthatóan nála is számít a kötődés, miként nálam is” – mondta Osztermájer, aki szerint szükség lenne Pakson a fiatalításra, mert kiöregedőben a keret, de drasztikus változásra tavasszal még nincs esély, hiszen az elsődleges cél a bennmaradás kiharcolása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik