I. SZ. 2020.01.04 10:07 Frissítve: 2020.01.12 02:08

NB I: Bertust és Molnár Gábort is szívesen látnák Pakson

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője szerint nem lesz könnyű versenyképesen tartani a Tolna megyei klubot, amely a továbbiakban is törekszik arra, hogy csak magyar labdarúgókat foglalkoztasson.

 

„Mivel a riválisok is erősítenek, nálunk is kell a vérfrissítés. A Paks, ugyebár, kizárólag magyar futballistákat foglalkoztat, amit a magam részéről örömtelinek tartok, ugyanakkor vezetőedzőként kalkulálnom kell azzal is, hogy szűk a magyar piac. Hogy csak egy példát említsek: kerestem egy, a húszas évei közepén járó jól cselező középpályást – sajnos nem találtam” – mondta a Nemzeti Sportnak Osztermájer Gábor.

A szerződését pénteken az idény végéig meghosszabbító szakember ugyanakkor már neveket is mondott.

„Boldogan fogadnám, ha Bertus Lajos visszatérne Paksra, ha minden igaz, erre van is esély, és Molnár Gábort is szívesen látnám, csakhogy tudomásom szerint érte a Diósgyőr is bejelentkezett, ráadásul ő borsodi legény. Gyaníthatóan nála is számít a kötődés, miként nálam is” – mondta Osztermájer, aki  szerint szükség lenne Pakson a fiatalításra, mert kiöregedőben a keret, de drasztikus változásra tavasszal még nincs esély, hiszen az elsődleges cél a bennmaradás kiharcolása.

2021.08.01 23:10:41

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Most kezdem megérteni, miért lett volna fontos az igazán befolyásos európai élkluboknak, hogy a Szuperliga-sorozat már az idén útjára induljon. Mára ugyanis mulatós szintre süllyedtek az egykoron tekintélyt jelentő nemzetközi kupaviadalok...

2021.08.01 19:24:41

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Paprikás hangulatban ért véget a mérkőzés, a lila-fehérek csak szépíteni tudtak 0–2 után.

2021.08.01 17:25:29

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Többet támadott a Fehérvár, a vezetést is megszerezte, de a jól védekező ZTE nem hagyta magát, és kiegyenlített.

2021.08.01 07:49:02

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ

„Remélem, hogy lesznek köztük, akik nemzetközi szinten is megállják a helyüket, mint Sallai, Kleinheisler vagy Gyurcsó.”

2021.07.31 06:41:34

Labdarúgó NB I A MÉRKŐZÉSRŐL TUDÓSÍT: PIETSCH TIBOR (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

A meccs fordulópontja Klemenz VAR-ral felülbírált kezezése volt, amely után kiállították a kispesti védőt.