Videó: Sztankovicsot Abu Faniék a sajtótájékoztatón öntötték nyakon pezsgővel

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.20. 20:08
Sztankovics kapja a pezsgőt
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Kisvárdával, de ezzel az egy ponttal is bebiztosította a bajnoki címét. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

 

A Kisvárda trénere, Feczkó Tamás először az ellenfélhez szólt.

„Gratulálok a Ferencváros minden alkalmazottjának, és kívánom, hogy Dejan gyermeke minél hamarabb egészséges legyen. Szerettük volna, ha többet van nálunk a labda, és több helyzetet tudunk kialakítani. A Fradinak rengeteg lehetősége volt, szerencsére Marci nagyon jól védett, de több olyan teljesítmény is volt a csapatban, ami hosszú távon is nagyon pozitív. Amíg nem húzzák meg a vonalat, addig hiszünk a bennmaradásban, keddig pedig szeretnénk kupadöntőbe jutni, de legalább ilyen nehéz dolgunk lesz Pakson is.”

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics is köszönetnyilvánítással kezdte.

„A Fradinak ez sorozatban a hatodik, nekem ez az első a Fradival, nekem most ez a legfontosabb. Szeretnék köszönetet mondani Kubatov Gábornak, aki hatalmas érzelmi nyomást helyezett rám. Azt mondta, partnerek vagyunk, mire én mondtam, dehogyis, ő a főnök. De mondta, hogy nem, tényleg partnerek leszünk. Hajnal Tamásnak is köszönök mindent, kemény döntéseket hoztunk meg. A stábomnak, annak a húsz embernek is köszönetet mondanék, akik nélkül nem szerepelhettek volna így a fiúk. Voltak nehéz pillanataink, viszont a spanyolországi edzőtábor után nagyon jól jöttünk ki belőle, február harmadika óta nagyon jól szerepeltünk.”

Nagyjából eddig tartott a sajtótájékoztató érdemi része, ekkor ugyanis a Fradi néhány játékosa megjelent a sajtóteremben, és elkezdték pezsgővel locsolni a vezetőedzőt és tolmácsát (ez a videón nagyjából 5:00 percnél látható).

 

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

LABDARÚGÓ NB I
29. FORDULÓ
Ferencvárosi TC–Kisvárda Master Good 0–0
Budapest, Groupama Aréna, 13 749 néző. Vezette: Káprály

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik