Lucas: A fiam egy ideje azzal nyaggat, jó lenne, ha betalálnék

Vágólapra másolva!
2024.03.03. 08:50
Lucas a kisfiának ajánlotta a ZTE elleni győztes gólját (Fotó: Koncz Márton)
A Kisvárda 1–0-ra nyert a ZTE ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A győztes gólt szerző Lucas találata után a kisfiának üzent.

„A gólom után a fiamnak, Matiasnak üzentem, mert még nagyon kicsi volt, amikor legutóbb az NB I-ben gólt szereztem, és egy ideje azzal nyaggat, hogy most jó lenne, ha betalálnék. Délelőtt neki is meccse volt, gólt lőtt, üzent, hogy rajtam van a sor. Nagyon örülünk a győzelemnek, de még mindig nehéz helyzetben vagyunk, kellenek a pontok, bízom benne, hogy a következő meccseken eredményesek leszünk” – mondta a Nemzeti Sportnak a Kisvárda csapatkapitánya, aki legutóbb négy éve volt eredményes az NB I-ben. 

A ZTE részéről Bedi Bence értékelt lapunknak.

„Könnyű lenne azt mondani, hogy ha a helyzetemnél nem a kapufát találom el, hanem gólt szerzek, akkor minden más lett volna, valójában nem pörögtünk úgy ezen a mérkőzésen, ahogy kellett volna, különösen az első félidőben. Ezzel együtt a döntetlen talán reálisabb lett volna. Lezárult a jó sorozatunk, bízunk benne, hogy legközelebb egy újat indítunk, mert még mindig nem dőlhetünk hátra.”

NB I
23. FORDULÓ
Kisvárda Master Good–Zalaegerszegi TE FC 1–0
Kisvárda, Várkerti Stadion. 1585 néző. Vezette: Erdős
Gólszerző: Lucas (41.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik