Sportrádió: Szeiler szerint megszakad a Paks győzelmi sorozata a Fradi ellen

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.08. 16:48
null
Szeiler József a Sportrádióban beszélt a Paks–Ferencváros mérkőzésről (Fotó: Sport Rádió Soundcloud)
A Ferencváros egykori kapusa, Szeiler József a Sportrádióban Virányi Zsoltnak mondta el, mit vár a Pakstól és a Ferencvárostól a két csapat szombat esti mérkőzésén a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

 

„Ha nem a Fradi lenne az ellenfél, azt mondanám, szinte száz százalék, hogy nyer a Paks. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus mérkőzés várható, de inkább úgy gondolom, hogy a Ferencváros az esélyesebb” – szögezte le Szeiler.

Az FTC volt kapusa azt is elárulta, nyílt találkozót vár:

„A Paks nem arra van ráállva, hogy őrizze a vezetést, hanem arra, hogy további gólokat rúgjon. Ettől sokkal látványosabb és gólgazdagabb mérkőzéseket játszik. Az utóbbi öt meccsen majdnem hármas a gólátlaga, azonban minden mérkőzésen kapott gólt is, ezért hiszem, hogy nyílt találkozót láthatunk sok góllal.”

Szeiler arról is beszélt, szerinte is rosszul néz ki a Ferencváros eredménysora az utóbbi meccsein, de az jót tehet a bajnokságban való szereplésének, hogy már nem kell koncentrálnia az Európa-ligára:

„A magyar bajnokságban, amikor sok ponttal vezetsz és az ellenfeleid nincsenek formában, akkor benne van, hogy a figyelmed elterelődik egy másik súlypontra. Mivel most a Fradinál ez a tényező megszűnt, innentől kezdve azt az arcát mutatja majd, amit az elmúlt években megszoktunk tőle.”

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik