Jégkorong: „Nem költöttünk sokat Krakkóban, a szurkolók fizették az italokat”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.12.27. 14:30
A magyar férfi jégkorong-válogatott tagjai 2015-ben, az A–csoportba való feljutás után egy pénzzel teli borítékkal vághattak neki az éjszakának Krakkóban, ám sokat nem kellett költeniük, miután a szurkolók mindenhol meghívták őket egy-egy italra. Tízrészes videós sorozatunk – amelyben sportolók idéznek fel emlékezetes győzelmeket, pillanatokat az elmúlt évekből, évtizedekből – hatodik részében Szirányi Bencével nézzük meg újra a lengyeleknek lőtt üres kapus gólját, majd visszaemlékezik arra is, hogyan telt az éjszaka és milyen volt a másnap. 

„Mi járt a fejemben, miközben néztem, ahogy a korong vánszorog a kapu felé? Megállt a szívem, hogy túlütés lesz, és Rich Chernomaz leszedi a fejem” – így emlékezett vissza arra a pillanatra Szirányi Bence, amikor a 2015-ös divízió 1/A csoportos vb-n az üres kapus góljával beállította a 2–1-es végeredményt, s amely után elkezdődhetett az ünneplés, hiszenválogatottunk feljutott az A-csoportba.A jégen való ünneplésbe Benk András bele is sérült, miután a fején landolt Rajna Miklós égbe dobott sisakja. Ahajnalig tartó bulizás részletei videónkból kiderülnek!„Mi járt a fejemben, miközben néztem, ahogy a korong vánszorog a kapu felé? Megállt a szívem, hogy túlütés lesz, és Rich Chernomaz leszedi a fejem” – így emlékezett vissza arra a pillanatra Szirányi Bence, amikor a 2015-ös divízió 1/A csoportos vb-n az üres kapus góljával beállította a 2–1-es végeredményt, s amely után elkezdődhetett az ünneplés, hiszenválogatottunk feljutott az A-csoportba.A jégen való ünneplésbe Benk András bele is sérült, miután a fején landolt Rajna Miklós égbe dobott sisakja. Ahajnalig tartó bulizás részletei videónkból kiderülnek!

Nézze vissza a lengyelek elleni mérkőzés legfontosabb pillanatait!

A hetedik részben Károlyi Andreával utazunk vissza 1997-be, amikor az FTC női kosárcsapata legyőzte a bajnoki döntőben a BSE-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik