Kajak-kenu: „Jövőre már a kutyát sem érdekli, hogy olimpiai bajnok lettem”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.12.26. 14:30
Negyvenöt ezredmásodperc szabad szemmel szinte láthatatlan különbség, így nem csoda, hogy a tokiói olimpián a férfi kajak egyesek 200 méteres döntőjének befutója után hosszassan kellett várakozni arra, hogy ki lett az olimpiai bajnok. Tótka Sándor mindeközben úgy érezte magát, mintha az egyetemi ponthatárok kihírdetését várta volna. Tízrészes videósorozatunk – amelyben sportolók idéznek fel emlékezetes győzelmeket, pillanatokat az elmúlt évekből, évtizedekből – ötödik részében az aranyérmessel tekintettünk vissza e szép augusztusi napra. 

Meghatódottságot már nem érez, ha visszanézni a futamot, mert annyiszor látta, meg egyébként is úgy tekint rá, hogy ez már a múlt. Videónkban úgy fogalmazott, jövőre már a kutyát sem érdekli, hogy 2021-ben olimpiai bajnok lett, s már ő is azon dolgozik, hogy 2024-ben Párizsban is felállhasson a dobogó legfelső fokára.Meghatódottságot már nem érez, ha visszanézni a futamot, mert annyiszor látta, meg egyébként is úgy tekint rá, hogy ez már a múlt. Videónkban úgy fogalmazott, jövőre már a kutyát sem érdekli, hogy 2021-ben olimpiai bajnok lett, s már ő is azon dolgozik, hogy 2024-ben Párizsban is felállhasson a dobogó legfelső fokára.

Nézze vissza a férfi K–2 200 méter olimpiai döntőjét!

A következő epizódban Szirányi Bencével idézzük fel a 2015-ös divízió 1/A csoportos vb-n a lengyeleknek lőtt üres kapus gólját, amely után a magyar férfi jégkorong-válogatott az A–csoportba való feljutást reggelig ünnepelte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik