Vízilabda: „Nehezen tudok azonosulni a vízben látható énemmel”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.12.24. 11:57
A 2013-as vízilabda-világbajnokság után sokan gondolták róla, hogy nem csak a vízben „egy állat”, pedig ennek éppen az ellenkezője igaz. Nagy Viktor nem is szereti visszanézni a „megőrült” énjét, de ezúttal kivételt tett, és tízrészes videósorozatunk – amelyben sportolók idéznek fel emlékezetes győzelmeket, pillanatokat az elmúlt évekből, évtizedekből – harmadik részében az ő kommentárjával élhetjük át újra a magyar férfi vízilabda-válogatott vb-győzelmét.

Ha Nagy Viktor, akkor„ma nem!”. A 2013-as vízilabda-világbajnokságon kiemelkedően védő kapusról sokaknak a mai napig ez a szállóige és a hozzá járó kézmozdulat jut eszébe. A tokiói olimpia után a karrierjét befejező világbajnok pólós nem tagadja, eleinte kényelmetlenül érezte magát, hogy sokan ezzel azonosítják, de idővel elfogadta, hogy e„hülyesége” miatt szerették meg az emberek. Többek között erről is beszél videónkban, miképpen reagál arra is, ahogyan a Montenegró elleni döntőben eksztázisban védte végig az aranyérmes magyar csapat kapuját.Ha Nagy Viktor, akkor„ma nem!”. A 2013-as vízilabda-világbajnokságon kiemelkedően védő kapusról sokaknak a mai napig ez a szállóige és a hozzá járó kézmozdulat jut eszébe. A tokiói olimpia után a karrierjét befejező világbajnok pólós nem tagadja, eleinte kényelmetlenül érezte magát, hogy sokan ezzel azonosítják, de idővel elfogadta, hogy e„hülyesége” miatt szerették meg az emberek. Többek között erről is beszél videónkban, miképpen reagál arra is, ahogyan a Montenegró elleni döntőben eksztázisban védte végig az aranyérmes magyar csapat kapuját.

Nézze meg a Montenegró elleni döntő összefoglalóját!


Mígaz első részben Lisztes Krisztiánnal repültünk vissza az időben 1995-be,majd a másodikban Hárspataki Gáborral idéztük fel a tokiói olimpia egyik legemlékezetesebb pillanatát, addig a december 25-ei részben Lékai Mátéval nézzük meg újra a 2012-es londoni olimpián Izlandnak az utolsó másodpercekben lőtt, hosszabbítást érő gólját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik