nemzetisport.hu
2014.05.30 20:08 Frissítve: 2015.03.22 01:43

Gömbérzék: íme, az E-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

Alig több mint két hét van a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, a tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Az E-jelű négyesből a Franciaország keretét erősítő szélső hátvéd, Bacary Sagna feleségére, Ludivine Kadri Sagnára esett a választásunk!

 

 

LUDIVINE KADRI SAGNA - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
GÖMBÉRZÉK
A-csoport: Ana Bekoa (M. Fabián, Mexikó)
B-csoport: Shakira (G. Piqué, Spanyolország)
C-csoport: Nacuki Margaret (Kagava, Japán)
D-csoport: Michela Quattrociocche (Aquilani, Olaszország)

Az Arsenalt 2007 óta szolgáló, de nyáron a londoni klubtól biztosan távozó bekk 39 válogatott fellépésén gólt még nem szerzett (persze nem is azért van a pályán), de a magánéletben már fiatalon „meglőtte élete legfontosabb gólját", mikor elhódította jelenlegi feleségét, Ludivine-t.

VB-HÁTTÉR
A foci-vb keretei 
Letölthető szurkolói szoftver
Vb-menetrend
Vb-történelem
Az összes vb-mez

Az Arsenal történetének egyik „legforróbb" WAG-je 26 éves (férje 31), francia és algériai felmenőkkel rendelkezik, meglepő módon modellként futott be karriert, miközben az elmúlt években a színészi pályával is kacérkodik.Twitter-oldalán lelkesen kommunikál rajongóival és rengeteg fotót oszt meg magáról.

Bacaryt és vb-lázban égő kedvesét gyermekkorukban sodorta össze a sors szele (Sagna akkoriban PSG-szurkoló volt), tinédzserként már közel kerültek egymáshoz, 17 évesen kezdtek randizni egymással. 2010 nyarán fogadtak örök hűséget, szerelmük gyümölcseként két fiú gyermekük született, Elias (2009) és Kais (2013).