V. Á. 2021.11.04 23:29 Frissítve: 2021.11.06 09:06

El: Megvolt az esélyünk a győzelemre – Uzuni

Mint ismert, a Ferencváros hazai pályán 3–2-re kikapott a skót Celtictől a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. Az FTC első góljában (amelyet öngólnak minősítettek) nagy szerepet játszó Olekszandr Zubkov elmondta, nem volt szerencséje a csapatnak, míg Myrto Uzuni szerint volt esély a győzelemre, Bogdán Ádám pedig fájó vereségről beszélt.

 

Uzuni szerezte a második ferencvárosi gólt (Fotó: Szabó Miklós)


„Megvolt az esélyünk a győzelemre, örülök a gólomnak, nagyon sokat dolgoztam ezért, a teljes szívem a Fradinak adtam. A szurkolóknak azt tudom mondani, sajnáljuk, hogy nem sikerült győzni, mindent megpróbáltunk. A felelősséget vállaljuk a hibákért, együtt veszítünk, együtt nyerünk. Mindent megteszünk, hogy a következő meccset megnyerjük” –
mondta el Uzuni a találkozót követően az M4 Sportnak.

Hozzátette, dühös volt, mert szerinte nagyobb nyomást kellett volna helyezni a Celticre.

Az első Fradi-gólban döntő érdemeket szerző Zubkov szerint nem volt szerencséjük a találkozón.

„Nem kezdtünk jól, nem koncentráltunk eléggé. Gyorsan gólt akartunk szerezni, erre mi kaptunk egyet. Nem volt szerencsénk a meccsen. Megpróbáltunk nyomni a Celtic térfelén, mindent megtettünk a győzelemért” – értékelt az ukrán szélső.

„Azt gondolom, nem adtuk fel, nagyon akartunk, elég helyzetünk is volt, ami a lőtt gólokból is látszik. Tény az, hogy rosszul kezdtünk, és utána pechünk is volt a második gólnál a megpattanó lövéssel. A Celtic a kiharcolt helyzeteit jórészt belőtte, és szerzett három gólt. Míg mi, akik talán több helyzetet dolgoztunk ki, nem tudtuk kihasználni. Pozitívum a hozzáállásunk, és a győzni akarás. A második góljuk visszavetett minket, a harmadik is övön aluli ütés volt. A végén volt rá válaszunk, de nem maradt elég idő, hogy döntetlent érjünk el. Fájó vereség ez itthon: ki-ki meccset tudtunk játszani a skótokkal, közel voltunk, de nem sikerült, ez bánt mindenkit a csapatból” – értékelt Bogdán Ádám.

 

2022.05.06 23:44:18

Európa-liga MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Itt lent sem olyan cudar az élet.

2022.05.05 19:26:27

Európa-liga PÓR KÁROLY

A skótok egy félidő után 2–0-ra vezettek, majd 3–1-re győztek a három magyart bevető lipcseiek ellen.

2022.04.28 20:20:30

Európa-liga P. K.

Knauff az 1. percben megszerezte a vezetést a WHU ellen. Négy kapufa, három gól – remek meccs.

2022.04.07 16:42:01

Európa-liga R. Gy.

A németek nem ismertek elveszett labdát, a vezetést is megszerezték, de a Barca egyenlített az Európa-ligában.