FIFA 23: az ötszörös bajnok szerint erre az 5 kártyára feltétlen szükségünk van

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.13. 11:59
Nemrégiben jelent meg az EA Sports legkedveltebb videójáték-sorozatának legújabb része, a FIFA 23. Az egyik legjobb és legismertebb játékos, Donovan Hunt (ismertebb nevén Tekkz) a Givemesport Facebook-oldalán egy videóban osztotta meg egyéni beállításait és mutatott öt olyan kártyát, amelyet szerinte érdemes beszereznünk az Ultimate Team-csapatunkba.

Az e-sportoló először az olcsón beszerezhető Emre Cant javasolja a videóban. Szerinte a Dortmund középpályása jól mozog a pályán, ráadásul majdnem minden fontosabb statisztikája 80-as értékelésű. Emre Cant javasolja a videóban. Szerinte a Dortmund középpályása jól mozog a pályán, ráadásul majdnem minden fontosabb statisztikája 80-as értékelésű.

Másodikként Darwin Núnezt hozta fel, akit „megfizethető Haalandként” említ. Őt egy elég egyértelmű választás követte, méghozzá a játék leggyorsabbja, Kylian Mbappé. Ugyan kevesen engedhetik meg maguknak, hogy beszerezzék, de ha valakinek van elég pénze hozzá, ne habozzon használni a franciát.

Listáján a negyedik Ousmane Dembélé, az egyedüli játékos Neymaron kívül, akinek az ügyességi mozdulatai és a gyengébbik lába is öt csillagosra van értékelve. Diego Carlosra is felhívja a figyelmet, akit jelenleg ezer zsetonért is megszerezhetnek a játékosok.

Tekkz ezen felül a beállításai sajátosságairól is beszélt. Ezek között szerepel, hogy a szabadrúgásoknál és a szögleteknél sem küldi fel minden játékosát az ellentámadások miatt. A 4–2–2–2 felállást preferálja, lehetőleg úgy, hogy a két védekező középpályás közel helyezkedjen egymáshoz a könnyű játékszervezés miatt.

Darwin Núnez az egyik legjobb választás az olcsó csatárok közül (Fotó: AFP)
Darwin Núnez az egyik legjobb választás az olcsó csatárok közül (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik