PSG: Mbappé a Real elleni győztes gólja után beszélt a jövőjéről

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.16. 20:31
Mint ismert, a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain 1–0-ra legyőzte odahaza a Real Madridot a nyolcaddöntő első felvonásán. A találkozó után ismét szóba került a győztes gólt szerző Kylian Mbappé sorsa – írja a The Guardian.

„Még nem döntöttem a jövőmről – árulta el Kylian Mbappé. A Paris Saint-Germainben, a világ egyik legnagyobb klubjában játszom.”

Hozzátette, hogy továbbra is a legjobbját próbálja nyújtani, aztán majd eldől a sorsa a következő idényre.

„Hogy hogyan lehet nem foglalkozni az esetleges transzferrel? Könnyen, csak a futballra kell koncentrálni – fogalmazott a francia világsztár. – A PSG-ről és a Realról beszélünk, két nagy klubról. A PSG játékosaként boldog vagyok.”

Mint ismert, a Bild értesülései szerint megegyezett egymással a Real Madrid és Mbappé: a párizsiak játékosának a nyáron lejár a szerződése, régóta kacérkodik a Reallal, és úgy tűnik, a nyáron egymás tenyerébe csapnak majd.

MBAPPÉ GYŐZTES GÓLJA ITT!

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
PARIS SAINT-GERMAIN (francia)–REAL MADRID (spanyol) 1–0 (0–0)

Párizs,Parc des Princes,45 800néző.Vezette:Orsato (olasz)
PSG:G. Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Danilo Pereira (Gueye, 87.), Paredes, Verratti – Di María (Neymar, 73.), Messi, Mbappé.Vezetőedző:Mauricio Pochettino
Real Madrid:Courtois – D. Carvajal (L. Vázquez, 72.), Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric (F. Valverde, 82.) – Asensio (Rodrygo, 72.), Benzema (Bale, 87.), Vinícius Júnior (E. Hazard, 82.).Vezetőedző:Carlo Ancelotti
Gólszerző:Mbappé (90+4.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik