Kép: a Real-játékos ezzel a sérüléssel is remekelt az Anfielden

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.15. 19:56
null
Valverde remekelt az Anfielden – még úgy is, hogy nem volt teljesen egészséges (Fotó: Getty Images)
A Real Madrid Liverpool elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének második mérkőzése után a szakértők közül sokan Federico Valverdét kiáltották ki a spanyol továbbjutás egyik fő letéteményesének. A 22 éves középpályás számára szokatlan pozícióban, a védelem jobb oldalán kapott szerepet, ám így is kiválóan teljesített. Ráadásul kedvese a közösségi médiában megmutatta, Valverde lába messze nem volt százszázalékos a mérkőzés előtt.

Az uruguayi futballista liverpooli szerepeltetése a hétvégi el Clásicón összeszedett kisebb sérülése miatt sokáig kérdéses volt, ám végül vállalta a játékot. Kedvese, Mina Bonino a találkozó után Twitteren mutatta meg, hogy Valverde lábfeje még a meccs előtti órákban is el volt színeződve.

Ennek ellenére a találkozón Valverde mutatta be a legtöbb labdaszerzést – nyolcat –, emellett hét párharcot is megnyert, és a játék több elemében is remekül teljesített, ennek eredményeképpen a Real kapott gól nélkül hozta le a meccset, és a madridi győzelmének köszönhetően a 0–0-al is továbbjutott.

 



BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
LIVERPOOL FC (angol)–REAL MADRID (spanyol) 0–0
Liverpool,Anfield,zárt kapuk mögött.Vezette:Kuipers (holland)
Liverpool:Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak (Diogo Jota, 60.), Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Milner (Thiago Alcantara, 60.) – Szalah, Firmino (Shaqiri, 82.), Mané (Oxlade-Chamberlain, 82.).Menedzser:Jürgen Klopp
Real Madrid:Courtois – F. Valverde, Éder Militao, Nacho, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos (Odriozola, 72.) – Asensio (Isco, 82.), Benzema, Vinícius Júnior (Rodrygo, 72.).Vezetőedző:Zinédine Zidane
Továbbjutott:aReal Madrid,3–1-esösszesítéssel




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik