BL: vissza a farmerligába – íme, a legjobb mémek a Bayern kieséséről

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 11:27
Mint ismert, a Bayern München 1–1-es döntetlenre végzett a Villarreal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 2–1-re kikapott, s búcsúzni kényszerült a sorozattól. A találkozó után az internet nem kímélte a bajorokat – íme, a legjobb mémek a párharcról.
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

A Villarreal a lefújás után szinte azonnal közzétett egy mémet, s ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, összegyűjtjük a legviccesebb képeket, amelyeket az internet közössége gyártott a Twitteren és az Instagramon – plusz egy extra TikTok-videóval is készültünk.

A lefújást követően a Villarreal játékosai érthetően óriási ünneplésbe kezdtek az öltözőben, míg Nagelsmann arról beszélt, hogy az első meccsen nyújtott pocsék teljesítmény vezetett a kieséshez.

@nemzeti_sport

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1–1 (0–0)

München,
Fussball Arena, 70 000 néző.Vezette: Vincic (szlovén)
BAYERN:
Neuer – Pavard, Upamecano, L. Hernandez (A. Davies, 87.) – L. Sané, Kimmich, Goretzka, Coman – Musiala (Gnabry, 82.), Th. Müller (Choupo-Moting, 90.) – Lewandowski.Vezetőedző:Julian Nagelsmann
VILLARREAL:
Rulli – Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupinán – Dani Parejo (Aurier, 90+3.), Capoue, Coquelin (Chukwueze, 84.) – Gerard Moreno, Danjuma (Pedraza, 84.), Lo Celso.Vezetőedző:Unai Emery
Gólszerző:
Lewandowski (52.), ill. Chukwueze (88.)
Továbbjutott: a Villarreal, 2–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik