BL: „Macsétával támadtak az emberekre” – a UFC-sztár a döntőről

Vágólapra másolva!
2022.06.03. 20:24
null
Paddy Pimblett soha nem félt még annyira, mint a BL-döntő után (Fotó: Getty Images)
Nem ismer félelmet a ketrecben a nagy Liverpool-szurkoló hírében álló UFC-harcos, a liverpooli születésű Paddy Pimblett, ám a csütörtöki, RMC Sportnak adott nyilatkozatában elismerte: soha nem rettegett még annyira, mint a Párizs elővárosában, Saint-Denis-ben rendezett BL-döntő után, amikor macsétával felfegyverzett utcai bandákat látott a Stade de France környékén.

 

Botrányosra sikeredett a Bajnokok Ligája idei döntője – amelyet 1–0-ra megnyert a Real Madrid a Liverpool ellen –, a helyi beszámolók szerint veszélyben volt a szurkolók testi épsége, többen meg is sérültek.

A híreket megerősítette a UFC könnyűsúlyú harcosa, a Stade de France-ba Liverpool-szurkolóként érkező Paddy Pimblett is, sőt, elmondta, hogy a környékbeli bandák egyik tagja borotvapengével támadt barátjára.

„Amikor kiértünk, körülbelül harminc embert láttam, néhányuk fegyverrel – késsel, macsétával, vascsővel – a kezében szaladgált. Az embereket a földre lökték, és elvették a karóráikat, táskáikat” – mondta Pimblett. Hozzátette, a rendőrség nem igazán volt a helyzet magaslatán, hiszen a meccs előtt gázspray-vel fújták le az angol szurkolókat, a találkozót követően pedig eltűntek.

„Soha nem féltettem annyira a saját és a körülöttem lévő emberek biztonságát, mint amikor szombat este kijöttem a stadionból” – vallotta meg a ketrecharcos.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik