BL: érvényteleníteni kellett volna a City egyenlítő gólját?

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.10. 09:35
null
Érvényteleníteni kellett volna a Manchester City egyenlítő gólját? (Fotó: Madrid Zone/Twitter)
Mint ismert, az angol Manchester City 1–1-es döntetlent játszott a Real Madrid vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntős párharc első meccsén, ám egyes felvételek szerint Kevin De Bruyne egyenlítő gólja előtt a vendégek támadásépítése közben a labda elhagyta a játékteret – írja a SportBible.

 

A mérkőzést közvetítő beIN Sports egy 3D-s technológiával alkotott kép alapján mutatta meg, hogy Kevin De Bruyne egyenlítése előtt a Manchester City támadásépítése közben a bal oldalon elhagyta a labda a játékteret, amikor az Bernardo Silvánál volt.

A televíziós szakértőként dolgozó korábbi Arsenal-menedzser, Arsene Wenger a mérkőzés után úgy fogalmazott, hogy a videobírónak felül kellett volna vizsgálnia a gól előtti szituációt.

A KÉRDÉSES JELENET

 

 

A 3D-S TECHNOLÓGIÁVAL ALKOTOTT KÉP AZ ESETRŐL

 


 

A City egyenlítése alaposan feldühítette Carlo Ancelottit, a Real Madrid vezetőedzőjét is, aki nem sokkal később sárga lapot kapott Artur Dias játékvezetőtől.

„A labda a pályán kívül volt. A technológia mondta ezt. Nem értem, a VAR miért nem nézte vissza. A játékvezető sok dologra nem figyelt ma este”mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Real Madrid (spanyol)–Manchester City (angol) 1–1 (1–0)
Madrid,Santiago Bernabéu Stadion, 63 485 néző.Vezette: Artur Soares Dias (portugál)
REAL MADRID:
Courtois – Dani Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos (Tchouaméni, 84.), Modric (Nacho, 87.) – Rodrygo (Asensio, 81.), Benzema, Vinícius Júnior. Vezetőedző:Carlo Ancelotti
MAN. CITY:
Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Akanji – De Bruyne, Rodri, Gündogan – Bernardo Silva, Haaland, Grealish. Menedzser:Pep Guardiola
Gólszerző:
Vinícius Júnior (36.), ill. De Bruyne (67.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik