BL: Cancelo megadta a tiszteletet, a Man. City-szurkolók viszont hűvösen fogadták őt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.12. 09:59
null
Cancelo visszatérése Manchesterbe nem volt örömteli (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City 3–0-ra legyőzte a Bayern Münchent az Etihad Stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A mérkőzés 80. percében, háromgólos bajor hátránynál állt be csereként a németekhez az a Joao Cancelo, aki január végén került kölcsönbe manchesteriektől a müncheniekhez.

A Manchester City színeiben 154 tétmeccsen szereplő (kilenc gól és 22 gólpassz) portugál szélső az elmúlt években alapembere volt Pep Guardiolának, ám a télen váratlanul elhagyta a klubot. Úgy tudni, a katalán menedzserrel megromlott a viszonya. A Bayern München gyorsan le is csapott rá és féléves kölcsönszerződést kötött vele, a bajorok az idény végén pedig opciós joggal végleg megszerezhetik a játékost – sajtóhírek szerint 70 millió euróba kerülne a portugál válogatott kivásárlása.

Joao Cancelót szép emlékek köthetik Manchesterbe, számos trófeát nyert a klubbal, a mérkőzés előtt pedig rögzítették, hogy a padlóra felfestett címerre még véletlenül sem lép rá.


A City-szurkolók azonban nem részesítették őt meleg fogadtatásban, kifújolták a becserélésekor, majd ugyanígy tettek valamennyi labdaérintésekor is.

Ezek alapján nehezen elképzelhető, hogy Cancelót látjuk még manchesteri kék mezben...

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

MANCHESTER CITY (angol)–BAYERN MÜNCHEN (német) 3–0 (1–0)
Manchester, City of Manchester Stadion, 52 257 néző. Vezette: Gil Manzano (spanyol)
MAN. CITY:
Ederson – Akanji, Dias, Aké – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Julián Álvarez, 68.), Gündogan, Grealish – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
BAYERN:
Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt, A. Davies (Cancelo, 81.) – Goretzka, Kimmich – K. Coman, Musiala (Mané, 69.), L. Sané – Gnabry (Th. Müller, 80.). Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző:
Rodri (27.), Bernardo Silva (70.), Haaland (76.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik