MU: új kiszemelt, ha nem jön össze a de Jong-üzlet

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.03. 08:48
null
Rúben Neves a Manchester United legújabb kiszemeltje (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers portugál játékosával erősítheti meg középpályáját a Manchester United, amennyiben nem tudja megszerezni a spanyol FC Barcelonától a holland Frenkie de Jongot.

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere mindenképp szeretné megerősíteni csapata középpályáját, melyre az első számú kiszemelt az FC Barcelona hollandja, Frenkie de Jong, akinek klubváltásáról már azt is hallani lehetett, hogy a két klub megegyezett egymással, ugyanakkor a 25 éves irányító nem szeretné elhagyni a Barcát.

Bár Xavi is már közölte vele, hogy eladják, később ugyanő, illetve a klub elnöke, Joan Laporta is azt mondta, ha De Jong maradni szeretne, akkor döntését a Barcának tiszteletben kell tartania, annak ellenére is, hogy a hírek szerint a holland játékmester nem hajlandó belemenni fizetésének csökkentésébe.

Az így hoppon maradó Manchester Unitednek új középpályás után kell néznie, s a klub kiszemelte magának a Wolverhamptont 2017 óta erősítő portugál válogatott Rúben Nevest.

A Transfermarkt által 40 millió euróra becsült 25 éves középpályástól nem szívesen válna meg a Wanderers menedzsere, Bruno Lage, aki többször kifejtette már, számítanak Neves szolgálataira, aki új szintre emeli a klubot.

Épp ezért a Wolvesnál százmillió fontot kérnének a portugálért, akinek 2024 júniusáig szól a szerződése jelenlegi klubjánál, melynek színeiben 212 mérkőzésen 24 gólnál jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik