Barca: Xavi telefonon közölte De Jonggal, hogy eladják az MU-nak

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.12. 13:07
null
Frenkie De Jongot már nagyon várják Manchesterben (Fotó: Getty Images)
Spanyol sajtóhírek szerint a Manchester United és az FC Barcelona között megvolt a második tárgyalás is Frenkie de Jonggal kapcsolatban. A felek megegyezésre jutottak, s Xavi telefonon közölte a híreket a holland középpályással.


A holland középpályás hétfőn tért vissza az FC Barcelona edzőközpontjába. A Manchester Unitedtől Richard Arnold és John Murtough is Spanyolországba repült ugyanezen a napon, hogy nyélbe üssék az üzletet. A megbeszélésen ott volt a Barca elnöke, Joan Laporta is.

A Mundo Deportivo információi szerint ez volt az MU és a Barcelona között a második találkozó Frenkie de Jonggal kapcsolatban.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a feleknek sikerült megegyezniük az átigazolás összegéről: a Sky Sports News úgy tudja, a Manchester United körülbelül 65 millió eurót fizet az FC Barcelonának a középpályásért, ám az ár különféle teljesítményalapú összegek révén magasabbra, a katalánok igényeinek (legalább 80 millió euró) közelébe kúszhat majd.

De Jong tisztában van az FC Barcelona pénzügyi helyzetével, ám így is csalódott jelenlegi klubjában a helyzet kezelése miatt – állítólag az egész tárgyalási folyamatból kihagyták, Xavi hétfő este telefonon közölte vele, hogy hamarosan eladják.

Ennek ellenére a fiatal játékos hálás Ten Hagnak az intenzív érdeklődésért, s telefonon már tárgyalt is korábbi vezetőedzőjével a lehetséges transzferről.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik