Chelsea: a drukkerek fizetik Mourinho pénzbüntetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.10. 23:32
null
Mourinho már akkor sem értette, miért kell a lelátóra vonulnia (Fotó: Action Images)
A Premier League-ben szereplő Chelsea szurkolói összegyűjtenék és ki is fizetnék a menedzser, José Mourinho 8000 fontos pénzbüntetését, amelyet csütörtökön az Angol Szövetségtől (FA) kapott még az Aston Villa elleni bajnokin történtek miatt.

Az 1–0-ra elveszített találkozón Chris Foy játékvezető azért küldte a lelátóra Mourinhót, mert két alkalommal is a pályára lépve kritizálta ítéleteit. A kékek szurkolói igazságtalannak vélik a portugál kiállítását és a szövetség büntetését is, ezért döntöttek úgy, hogy a Swansea elleni idegenbeli és a Sunderland elleni hazai bajnoki előtt gyűjtést szerveznek.

Abban az esetben, ha az évi 8 millió fontot kereső Mourinho nem hajlandó elfogadni a szurkolók gesztusát, az összegyűjtött pénzt jótékony célokra fordítják majd – írja több vezető angol híroldal, köztük a Daily Mail.

„Tudjuk, hogy nincs leégve, de kiállunk Mourinho mellett, úgy gondoljuk, hogy igazságtalanul büntették meg. Arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy Chris Foy pocsék játékvezető, ezért a Swansea és a Sunderland elleni mérkőzések előtt gyűjtést szervezünk. Ha Mourinho nem fogadja el a pénzt, majd jótékony célokra fordítjuk, jó helye lesz” – mesélt a tervekről Dave Johnstone, a CFCUK szurkolói klub szóvivője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik