NFL: hosszabbításban kapott ki a Bills a Vikingstól

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2022.11.13. 23:08
null
Hosszabbításban nyert a Vikings (Fotó: Getty Images)
A Minnesota Vikings hosszabbításban verte idegenben 33–30-ra a Buffalo Billst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 10. fordulójában. A Buffalo már 17ponttal is vezetett, mégis a vendégek örülhettek. A Kansas City Chiefs a Jacksonville Jaguars, míg a Miami Dolphins a Cleveland Brownst győzte le, így mindkét csapat hét győzelemmel áll.

Az első touchdownt Justin Jefferson elkapása révén a Vikings szerezte. Ezt követően a hazaiak következte, Devin Singletary előbb öt, majd egy yardról futott be a célterületre. Mindkét csapat szerzett egy-egy mezőnygólt, majd 71 yardos drive végén Josh Allen 11 yardos TD-passzt osztott ki Gabe Davisnek, félidőben így 24–10-re vezetett a Bills.

 

 

A második félidőben a Buffalo mezőnygóljával már 17 pontra növelte előnyét, azonban ezt követően csak a vendégek szereztek pontot. Először Dalvin Cook 81 yardos touchdownt futott, majd C.J. Ham 3 yardos TD-je után kimaradt az extra pont, így négy pont volt a különbség a két csapat között négy és fél perccel a mérkőzés vége előtt. Eric Kendricks fumble-t követően szerzett hatpontost, így már előnyben volt a Minnesota. Azonban Josh Allennek és a Bills támadósorának elég ideje maradt és egy mezőnygóllal hosszabbításra mentették a találkozót.

A hosszabbítást a Vikings kezdte, akik egy hosszú drive végén mezőnygóllal 33–30-ra vezetést szerzett. A Buffalo a győzelemért támadhatott, azonban Josh Allen eladta a labdát, így a Super Bowl-esélyes Buffalo zsinórban kétszer vesztett, míg a Vikings nyolc győzelemmel és egy vereséggel megy a Philadelphia Eagles az NFC első kiemeléséért.


A Pittsburgh Steelers 20–10-re legyőzte a New Orleans Saints csapatát, míg a Miami Dolphins majdnem 500 támadó yardot szerezve, 39–17-re múlta felül a Cleveland Brownst. A Detroit Lions az előző heti Green Bay elleni győzelem után most a másik csoport riválist, a Chicago Bearst győzte le 31–30-a az utolsó negyedben 21 pontot szerezve. A Kansas City Chiefs a Jacksonville Jaguarst, a New York Giants a Houston Texans győzte le hazai pályán. A Tennessee Titans – többek között Nick Westbrook-Ikhine két elkapott TD-jének köszönhetően – tíz pontos hátrányt dolgozott le a Denver Broncos ellen.

NFL
ALAPSZAKASZ, 10. FORDULÓ

November 13., vasárnap
Buffalo Bills–Minnesota Vikings 30–33 hosszabbítás után
Chicago Bears–Detroit Lions 30–31
Kansas City Chiefs–Jacksonville Jaguars 27–17
Miami Dolphins–Cleveland Browns 39–17
New York Giants–Houston Texans 24–16
Pittsburgh Steelers–New Orleans Saints 20–10
Tennessee Titans–Denver Broncos 17–10

Korábban
Tampa Bay Buccaneers–Seattle Seahawks 21–16
Carolina Panthers–Atlanta Falcons 25–15

Később
22.05: Las Vegas Raiders–Indianapolis Colts
22.25: Green Bay Packers–Dallas Cowboys (Tv: Arena4)
22.25: Los Angeles Rams–Arizona Cardinals
November 14., hétfő
2.20:
San Francisco 49ers–Los Angeles Chargers (Tv: Arena4)
November 15., kedd
2.15:
Philadelphia Eagles–Washington Commanders

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik