MTI/K. B. 2022.01.31 15:17 Frissítve: 2022.01.31 16:00

Tenisz: Udvardy nem utazik a szentpétervári tornára

Koronavírus-fertőzése miatt nem utazik el a jövő héten esedékes szentpétervári tornára Udvardy Panna, aki a hónap közepén első Grand Slam-főtábláján szerepelt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon – közölte az MTI.

Udvardy Panna koronavírussal bajlódik (Fotó: Dömötör Csaba)

 

A világranglistán 91. játékos a magyar szövetség honlapján elmondta, az oroszországi verseny helyett karantén vár rá – mint megírtuk, koronavírussal bajlódik.

„Belázasodtam, pozitív lett a koronavírustesztem, így hét napig most karanténban leszek. Utána a dubaji WTA ötszázason, majd a guadalajarai versenyen szeretnék indulni. Aztán jön az amerikai etap: Indian Wells és Miami, azokat kifejezetten várom, hiszen mindkettő kedves nekem. Azonban most a legfontosabb, hogy mielőbb meggyógyuljak és újra edzésbe állhassak” – fejtette ki a 23 éves teniszező.

Az Australian Openen ugyancsak főtáblás Bondár Anna viszont ott lesz az oroszországi versenyen.

„A múlt héten én is már itthon edzettem, szerdán indulok Szentpétervárra, ahol selejtezőt játszom. Utána valószínűleg Dubaj és Doha következik” – árulta el terveiről a WTA-rangsor 84. helyezettje.

2023.05.17 23:35:14

Tenisz nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sport kegyetlenségének is aposztrofálhatnánk, hogy bár ezek után sem elvárás mindig megverni Angliát vagy Németországot, mégsem lesz már soha akkora meglepetés, mint volt. Ugyanez vonatkozik Marozsánra, legfeljebb ha egy Grand Slam-tornán arat hasonló diadalokat, a Fradi női kézisei meg az emlegetett final fourban.

2023.05.16 16:40:25

Tenisz nemzetisport.hu

A magyar teniszező megnyerte az első szettet, de utána a rutinosabb horvát megfordította a meccset.

2023.05.15 22:38:49

Tenisz nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A csúcsteniszhez kell egó és bátorság.