Tenisz: elkapta a koronavírust Udvardy Panna

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.01.30. 21:15
null
Udvardy Panna elkapta a koronavírust (Fotó: Dömötör Csaba)
Elkapta a koronavírust Udvardy Panna, így karanténba került Budapesten – számolt be a hírről a teniszezőnő a hivatalos Instagram-oldalán.

 

A magyar teniszezőnő január 30-án, vasárnap délután tett közzé egy képet Instagram-sztorijában, amelyben különböző lázcsillapító gyógyszerekről készített képet. Ezután kora este az első napon tapasztalt tüneteiről is beszámolt. „Az első napon nagyon fáradtnak éreztem magam, egy kis lázam is volt, valamint a testrészeim fájtak. Követem az orvosi utasításokat, és a következő hét napban karanténba vonulok." A teniszezőnő beszámolója szerint a következő egy hétbenBudapesten leszkaranténban.

Udvardy Panna pályafutása során először szerepelhetett Grand Slam-főtáblán az Australian Openen, amelynek első körében búcsúzott. Ahogy arról korábban beszámoltunk,a teniszezőnő egy az M1 aktuális csatornának adott interjújában mesélt róla, hogy néhány napot a családjával tölt el, majd szerdán indult volna tovább Szentpétervárra, a fertőzés miatt azonbankihagyja az ottani WTA-tornát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik