Tenisz: Kyrgiost és barátnőjét a rendőrök választották szét a karanténban

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.08. 13:11
null
Kyrgios újra egy botrány miatt került középpontba (Fotó: AFP,archív)
Az ausztrálok klasszis teniszezője, Nick Kyrgios annyira összeveszett a párjával, hogy rendőröket hívtak rájuk. A karanténban szétválasztott szerelmesek (?) azóta külön szobában vannak – írja a Daily Mail.


Miután Kyrgios és barátnője, Chiara Passari több hónapot külföldön töltöttek, visszatértek Ausztráliába, Adelaide-ben vonultak kötelező karanténba egy szállodában. Azonban annyira heves szóváltás alakult ki köztük, hogy a rendőri beavatkozásra volt szükség. A párt szétválasztották, külön szobában töltik a hátralévő napokat a karanténból.

A vita kiváltó oka az volt, hogy a 26 éves teniszező barátnője azzal vádolta meg párját, hogy megcsalja őt. A modell Instagram-oldalán posztolt egy képet Kyrgiosról, amin egy másik nő vonalai látszódnak.

„Az a lány, aki meztelenül fekszik vele az ágyban, egyébként nem én vagyok. Remélem, ez tisztázza a helyzetet” – írta a képhez Passari.

 

Kép: Instagram
Kép: Instagram


Ezt követően az online beszélgetéseikről több képernyőfotót megosztott. Erre reagálva az egyik rajongó tette fel a kérdést, hogy még mindig karanténban vannak-e. Passari kisasszony pedig elárulta, a rendőrség külön szállodai szobákba helyezte őket.

Később ezt megerősítették közleményükben a helyi rendfenntartók.

„A vizsgálatot lefolytattuk, bűncselekményeket nem állapítottunk meg. Mindketten külön helyiségben töltik a karantén fennmaradó részét.”

 

Kyrgios és párja, amikor még minden rendben volt (Fotó: Instagram)
Kyrgios és párja, amikor még minden rendben volt (Fotó: Instagram)

A páros 2020 nyarán kezdett el randizni, azóta nem a mostani volt az első nagyobb veszekedésük, ami a nyilvánosság elé került.

Kyrgios jelenleg a 97. helyen áll a világranglistán, a 13. pozíció volt az eddigi legjobb helyezése.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik