Daniel Levy klubelnök nyilatkozata

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.06.18. 14:06
"Szeretném véglegesen tisztázni, hogy - amint már korábban is elmondtam - egyetlen kulcsjátékosunkat sem fogjuk eladni a nyáron. A jövő csapatát...

"Szeretném véglegesen tisztázni, hogy - amint már korábban is elmondtam - egyetlen kulcsjátékosunkat sem fogjuk eladni a nyáron. A jövő csapatát építjük, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten teljesíthessünk - ehhez alapvető a minőségi játékosok megtartása.

Luka Modric-csal kapcsolatban: nem kívánjuk eladni semmilyen összegért, sem a Chelsea Football Club-nak sem bárki másnak."Szeretném véglegesen tisztázni, hogy - amint már korábban is elmondtam - egyetlen kulcsjátékosunkat sem fogjuk eladni a nyáron. A jövő csapatát építjük, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten teljesíthessünk - ehhez alapvető a minőségi játékosok megtartása.

Luka Modric-csal kapcsolatban: nem kívánjuk eladni semmilyen összegért, sem a Chelsea Football Club-nak sem bárki másnak.

Ebben a témában tökéletesen egyértelművé tettük az álláspontunkat a Chelsea-nek írt levelünkben. Ők úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják ezt és nyilvánosság elé tárták a Lukáért tett ajánlatukat.

Hogy minden kételynek elejét vegyem újra elismétlem: egyetlen klubbal sem fogunk tárgyalásokat kezdeni Lukát illetően.

Ezzel az ügyet lezártnak tekintjük."

(Forrás: a THFC honlapja.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik