Lothar csaja, Sutilné, Buttonné és a magyar lányok: a Hungaroring szépei - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.29. 16:09
null
Jessica Michibata és Jenson Button a Hungaroringen - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Az_F1_Magyar_Nagydij_legszebb_lanyai')">további lányok a GALÉRIÁBAN!</a> (Fotó: Action Images, Reuters, AP)
Őrült nehéz helyzetben van a zsűri, ha azt kérdik, ki volt a legszebb: hemzsegtek a szebbnél szebb hölgyek Mogyoródon.

A hétvégi Magyar Nagydíj nem csak Lewis Hamilton nagyszerű győzelme, majd a futam után adott érzelgős interjúja miatt érdemel még egyszer említést, hanem azért is, mert a Ringen ezúttal talán még a szokottnál is több szépség forgolódott. Ismert és ismeretlen egyaránt.

Ott volt például a Budapestre lassan hazajáról Jenson Button kedvese, Jessica Michibata, aki egyik nap hófehérben tündökölt, másnap pedig már laza nyári trikóját lobogtatta a ravasz magyar fuvallat.

De említést érdemel Adrian Sutil barátnője, Jennifer Becks is, aki barátja 100. Nagydíját egy, az alkalomra készített pólóban ünnepelte.

Még mindig örömmel jön Magyarországra Lothar Matthäus, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A német futball-legendát ezúttal orosz kedvese, Anasztaszija Klimko kísérte el.

És persze ott voltak azok a szépségek is, akiket nem tudunk nevesíteni: így a paddockban feltűnő leányok, vagy éppen a rajtrácson a táblákat tartó, piros, fehér, zöldbe öltöztetett kisasszonyok. És persze válogatott csatárunk, Feczesin Róbert bűbájos kedvese, Dukai Regina is tiszteletét tette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik