Csaj-vb: a belga szépségkirálynő vagy Messi neje legyen aranyérmes?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.14. 08:43
Vasárnap a labdarúgópályán Franciaország és Horvátország feszül egymásnak a világbajnokság döntőjében, a csaj-vb-n pedig Argentína és Belgium képviselője teszi ugyanezt. Vajon Lionel Messi eddig magabiztosan menetelő neje, Antonella Roccuzzo Yannick Carrasco csodaszép párjával is elbánik?

Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera fragrance and her extra bath products, made from elegance, grace and boldness @carolinaherrera #GoodGirl

1,728 Likes, 24 Comments - NOÉMIE HAPPART C. (@noemiehappart) on Instagram: "Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera..."



A februárban Kínába igazoló Yannick Carrasco párja, Noémie Happart 1993-ban látta meg a napvilágot, s húsz évvel később Belgium legszebb nőjének választották meg, így indulhatott a Miss Universe és a Miss World választáson is, utóbbin a 20. helyen végzett.

A szőke hajú, zöld szemű Noémie beszél angolul, hollandul és franciául is, pszichológiát hallgat a liege-i egyetemen, szeret fényképezgetni, utazni és táncolni is.

A fiatalok egy bárban találkoztak először egymással, és érdekesség, hogy a modell sem tudta Carrascóról, hogy futballista, s a sportoló sem tudta, hogy a hölgy is híresség – egészen az ötödik randiig fogalmuk sem volt, hogy ismert személyiség a másikuk. Tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent egymásnak – a szűk körben ünnepelt jeles nap költségvetése a hírek szerint mintegy félmillió euró (160 millió forint…) volt!

Consejos de mejores playlists para entrenar?

1.3m Likes, 5,005 Comments - Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on Instagram: "Consejos de mejores playlists para entrenar? "



Antonella Roccuzzót aligha kell bemutatni a legnagyobb futballrajongóknak, hiszen az ötszörös aranylabdás Lionel Messi kedveseként elég régóta benne van a köztudatban.

Az argentin klasszis már ötéves kora óta ismeri Antonellát, aki Messi gyerekkori jó barátja, Lucas Scaglia unokatestvére.

A fiatalok 2008 óta vannak együtt, de csak 2009 januárjában erősítette meg a futballista, hogy valóban egy párt alkotnak. Azóta három fiuk született, Thiago (2012-ben), Mateo (2015-ben) és Ciro (2018).

Antonella két északi szépséget győzött le, méghozzá sokkolóan nagy fölénnyel, majd Cristiano Ronaldo kedvesén is átverekedte magát, míg Noémie Dele Alli párjának kiejtése után Anna Lewandowskával és Neymar nőjével is elbánt.

CR PÁRJA A BRONZÉRMES

A harmadik hely sorsa eldőlt közben, Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez fölényesen győzte le Neymar nőjét, Bruna Marquezine-t.


Így jutottunk el a döntőig
Így jutottunk el a döntőig
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik