Csaj-vb: Carrasco szépségkirálynő felesége vagy Neymar nője?

Vágólapra másolva!
2018.07.10. 10:14
Kialakul a csaj-vb döntőjének párosítása, az elődöntő második felvonásán Yannick Carrasco szépségkirálynő párja Neymar kedvesével csap össze. A pályán a negyeddöntőben a belgák örülhettek, most vajon a brazilok jutnak tovább?

Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera fragrance and her extra bath products, made from elegance, grace and boldness @carolinaherrera #GoodGirl

1,728 Likes, 24 Comments - NOÉMIE HAPPART C. (@noemiehappart) on Instagram: "Good Girl in one hand, confidence in the other. Meet the irreplaceable #GoodGirlCarolinaHerrera..."


A februárban Kínába igazoló Yannick Carrasco párja, Noémie Happart 1993-ban látta meg a napvilágot, s húsz évvel később Belgium legszebb nőjének választották meg, így indulhatott a Miss Universe és a Miss World választáson is, utóbbin a 20. helyen végzett.

A szőke hajú, zöld szemű Noémie beszél angolul, hollandul és franciául is, pszichológiát hallgat a liege-i egyetemen, szeret fényképezgetni, utazni és táncolni is.

A fiatalok egy bárban találkoztak először egymással, és érdekesség, hogy a modell sem tudta Carrascóról, hogy futballista, s a sportoló sem tudta, hogy a hölgy is híresség – egészen az ötödik randiig fogalmuk sem volt, hogy ismert személyiség a másikuk. Tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent egymásnak – a szűk körben ünnepelt jeles nap költségvetése a hírek szerint mintegy félmillió euró (160 millió forint…) volt!

It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube #GoldToBeProudOf #ChopardEthicalGold

1.2m Likes, 10.9k Comments - Bruna Marquezine (@brunamarquezine) on Instagram: "It's all in the details with @chopard / Com @chopard tudo está nos detalhes #ChopardIceCube..."



Neymar 22 éves színész/modell kedvese, Bruna Reis Maia nagyanyja tiszteletére vette fel a Marquezine nevet. Egészen kicsi korában összebarátkozott már a kamerákkal, négyéves kora óta van a reflektorfényben a 171 centi magasra nőtt szépség.

A számos gyerekdíjat nyerő Bruna és Neymar kapcsolata nem mondható viharoktól mentesnek, hiszen már többször is szakítottak, de a legutóbbi közös reklámjuk is megerősíti, hogy nagyon is lángol még köztük a szenvedély tüze.

Bruna Xhaka felesége után Lindelöf párját győzte le – méghozzá döbbenetesen simán –, NoémieDele Alli kedvesének kiejtése után Anna Lewandowskával is elbánt.

MEGVAN AZ ELSŐ DÖNTŐS!

„Ádáz” csata dúlt az elődöntő első felvonásán Lionel Messi és Cristiano Ronaldo párja között, Antonella Roccuzzo óriási harcban győzte le Georgina Rodríguezt.


Így állunk most
Így állunk most
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik