Az NFL-sztár tízezer megosztásért valóra váltotta a lány álmát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.25. 18:56
Az út Texastól Virginiáig: 500 dollár. Szállás két éjszakára: 350 dollár. Autóbérlés: 100 dollár. A lány arca, amikor meglepődött az iskolában: megfizethetetlen.

Sose becsüljük alá a közösségi ismertségi oldalak erejét. Emmanuel Achónak, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles védőjátékosának a klub egy lányszurkolója küldött privát üzenetet, amelyben arra volt kíváncsi, hajlandó-e elkísérni az amerikai fiatalok életében kiemelt szerepet játszó középiskolai végzős bálra, ha legalább kétezren megosztják a beszélgetésükről készült fotót a Twitteren. Emmanuel Achónak, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles védőjátékosának a klub egy lányszurkolója küldött privát üzenetet, amelyben arra volt kíváncsi, hajlandó-e elkísérni az amerikai fiatalok életében kiemelt szerepet játszó középiskolai végzős bálra, ha legalább kétezren megosztják a beszélgetésükről készült fotót a Twitteren.

A tárgyalás (Forrás: Twitter)
A tárgyalás (Forrás: Twitter)

Acho emelte a tétet, úgy egyezett bele a felkérésbe, ha Hannah Delmonte legalább tízezer megosztást kap, és minderre egy hét állt rendelkezésre.

 

A tízezer megosztás végül órákon belül meglett, a linebecker pedig tartotta a szavát, már a Twitteren gratulált. Ezt követően autóba ült, hogy az iskolában lepje meg rajongóját, hivatalossá téve a végzős bálon történő közös megjelenést. A hatás nem maradt el, ahogy az az alábbi képekről és a lány arcáról is leolvasható.

 

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

 

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik