Rondo sem hitt a szemének: egy tragédia a Boston Celtics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 11:14
Az NBA Keleti főcsoportjában szereplő Boston Celtics finoman szólva sem kezdte fényesen a 2013–2014-es szezont, de a pályán mutatott játék még az eredményeknél is aggasztóbb. Erről a Houston Rockets elleni mérkőzésen a csapat sérüléssel bajlódó irányítója, Rajon Rondo is a saját szemével győződhetett meg, de a rideg tények még a lelátón ülő négyszeres All Star-válogatott játékost is meglepték.




Magyar idő szerint szerda hajnalban a Rockets dobóedzést tartva mért 109–85-ös vereséget a Celticsre, az első negyedben 18–1-re is vezettek a hazaiak, végül 40–18-cal zárták az első 12 percet. Nem csoda, hogy Rondo szemei majd kiestek a helyükről, mikor a kezébe nyomták az első negyed statisztikáit: miközben a Houston 80%-kal dobott mezőnyből, a Celtic 24%-os hatékonysággal célzott. De a számokat akár Rondo arcáról is leolvashatjuk:

Hát ez nem a mi napunk...
Hát ez nem a mi napunk...
MICSODAAA?
MICSODAAA?
Ez az én csapatom egyáltalán? (GIF-ek: buzzfeed.com)
Ez az én csapatom egyáltalán? (GIF-ek: buzzfeed.com)




A Boston 13 mérkőzést követően mindössze a 12. helyen áll a Keleti főcsoportban, utolsó öt meccsén kikapott, de egyébként is csak négyet nyert meg. Mi vigasztalhatja Rondót? Hát, ha más nem, a draft mindössze hét hónap múlva lesz...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik