Cristiano Ronaldo bal lába többet ér, mint Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.29. 19:39
null
CR több mint kétszer annyit ér a blancók új biztosítása szerint, mint Messi (Fotó: Reuters)
A Real Madrid labdarúgócsapatánál úgy gondolták, Cristiano Ronaldo sérülése egy jel, így megújították a portugál biztosítását. 103 millió euró, azaz 31 milliárd forint, ennyit érnek Cé lábai a blancók szerint.

A királyiak hetesének egyik lába így jelenlegi 51.5 milliót ér, míg Messit, az ősi rivális Barcelona támadóját „mindössze" 51 millióra „értékelték” a katalánok.

Az Economia y Negocios információi szerint Gareth Bale-t is pontosan ekkora összegre biztosította a madridi gárda elnöke, Florentino Pérez, és így a játékosok után nagyjából egymillió eurót kell fizetniük fejenként a madridiaknak a biztosító cégnek szezononként.

Bár hivatalos adatokat szinte lehetetlen találni ezzel kapcsolatban, egyes források szerint így jelenleg CR a legmagasabbra értékelt labdarúgó a világon.

A biztosítási összeget egyébként csak akkor kapja meg a klub, ha a portugált olyan sérülés éri, amelyet követően a karrierjét is be kell fejeznie, így a mostani, Almería ellen összeszedett húzódása után természetesen még nem kap milliókat a királyi gárda.

A rekord egyébként még ezzel az összeggel sem CR-é, ugyanis David Beckham lábai anno 146 millió euróra voltak biztosítva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik