Jégakku a bugyiban – heccelt a norvég futballistalány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.23. 14:09
null
Elise Thorsnes (forrás: g.api.no)
Érdekes képet osztott meg a világ közvéleményével Elise Thorsnes, a norvég női labdarúgó-válogatott csatára. Egy csomag jég intim testtájon már elég sok képzettársításra adhat alkalmat...

Kell azért ahhoz némi exhibicionizmus, hogy valaki ilyesmit osszon meg a Twitteren, de mit tegyünk, a 24 éves hölgy ilyen nyílt személyiség, ami a szívén, az a…

Még a kép nyilvánosságra hozása előtt nyilatkozott a norvég tévének.

„Fáradásos sérülést szereztem valamivel a deréktáj alatt. De futballistamozdulatok miatt, nem másért…”

A többség természetesen rögtön kézrátételes gyógyítást ajánlott neki, mire Elise tovább emelte a tétet, és az alant látható képet tette ki. Jégakkus tömlő a nadrágba, és mehet a poszt. Aláírás is dukált:

„Köszönöm mindenkinek a tv2 riportja ügyében mutatott érdeklődést, de remekül megvagyok forró kézrátételek és hasonlók nélkül is.”

Hogy ezután milyen kommentek érkeztek, azt inkább nem hoznánk elő, de az Eb-bronzérmes, kétszeres gólkirály futballista élvezte a dolgot:

„Kedves volt az emberektől, hogy segíteni akarnak, de egy jeges tömlő is megtette. Sokat ugrattak ezzel a sztorival, és gondoltam, visszavágok. Meg legalább a csapatunk is kapott egy kis publicitást.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik