Hiszem, ha látom: 600 méter hosszú drapi Uruguayból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 23:03
null
600 méteres drapi a Nacional-ultráktól (Fotó: sports.yahoo.com)
Minden bizonnyal futballtörténelmet írtak az Uruguayi Nacional csapatának szurkolói, akik két éven keresztül készítettek egy 600 méter hosszú drapériát, amellyel a magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradó éjszaka rendezett, mexikói Toluca elleni Libertadores-kupa mérkőzésen örvendeztették meg kedvenceiket, saját magukat és a modern technikának köszönhetően az egész világot.

Az elképesztő méretű, a klub hivatalos – vörös, kék és fehér – színeiben pompázó, címerrel, feliratokkal ellátott zászlót több száz ember közreműködésével juttatták el a Montevideo városában található, 22 ezer fő befogadására képes Estadio Centenarióba, az élőkép közben a stadion három lelátóját, közel háromnegyedét beborította. A projekt megvalósulásában résztvevő 5400 drukker és a Nacional alapítóinak nevét kivétel nélkül a zászlóba hímezték, a klub anyagi támogatással segítette a készítőket.

600 méteres drapi a Nacional-ultráktól(Fotó: dailymail.com)
600 méteres drapi a Nacional-ultráktól(Fotó: dailymail.com)

Az előkészületek már órákkal a nemzetközi kupameccs előtt megkezdődtek a lelátókon, a játékosok pedig nagyszerű teljesítménnyel hálálták meg az életre szóló élményt, 4–0-ra győzték le mexikói ellenfelüket, öt forduló után tíz ponttal vezetik csoportjukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik